13. juli 2024

Barnet skriker for full hals på et fly. Da får en fremmed nok og griper inn!

En kvinnelig passasjer fanget dette bildet av en mann og noens lille sønn.

Under sommeren er det de små tingene som gjør den store forskjellen. Et bilde av en mann, som holder et lite barn i sine armer om bord på et passasjerfly, florerer i øyeblikket rundt om sosiale medier.
Bildet ble angivelig tatt for litt siden på en flytur mellom Minneapolis og Atlanta av kvinnen Angela Byrd, som også var passasjer på flyet.

fly1

I ettertid ble bildet delt på det sosiale mediet Facebook med følgende tekst:

På et fly tilbake fra Georgia tilbydde denne mannen, som var en fremmed for kvinnen, å hjelpe henne, fordi hun var gravid og alene på flyet med sin sønn som var lei av flyturen og gråt.
Han fortalte kvinnen at han selv var far, og ville hjelpe henne, slik at hun kunne hvile litt. Han gikk opp og ned gulvet mesteparten av flyturen fra Minneapolis til Atlanta, mens han trøstet kvinnens sønn som om han var hans eget barn.
Jeg kunne ikke holde tårene tilbake. Ikke fordi han var hvit og hun var sort. Men fordi det viste meg at det stadig er gode mennesker der ute i en verden fylt av uro.

[adsense2]

Siden bildet ble delt på tirsdag i Facebook-gruppen «GAFollowers – Everything Georgia», har den gått viralt med 3.000 reaksjoner, 500 delinger og massevis av kommentarer.


Det er så viktig å ta vare på menneskene rundt seg, uansett om de er fremmede eller ikke.
DEL dette innlegget om du er enig!


[widget id=»text-13″]