Sjåføren parkerer foran en branndør. Så da bestemmer denne mannen seg for å gi ham en LÆREPENGE!

468

Dale Tippett fra Chicago ser fra sitt hus over gaten en bil som parkerer rett foran branninngangen til en kirke. «Det tar bare et minutt!» sier eieren av bilen til Dale idet han løper inn til kaffe-kjeden Starbucks. Men selvfølgelig tar det mye lengre tid. Så Dale bestemmer seg for å ta seg til rette foran bilen, med en bok og en kopp kaffe. Og han filmer det hele. Når sjåføren endelig kommer tilbake sitter Dale foran bilen hans og har han nå blokkert. «Det tar bare et minutt!», sier Dale lurt til den forvirrede bileieren.

parkertbil1

[adsense2]

«Jeg tror ikke det er for mye å be om at du parkerer slik at man fortsatt kan bruke inngangen til handikappede og branndøren», sier Dale. Det er først når han er ferdig med kaffekoppen sin at han flytter seg slik at sjåføren kan kjøre videre. I videoen under kan du se den morsomme og smarte gesten. Kanskje sjåføren har lært seg å ikke parkere foran brann og handikap-dører i framtiden?
DEL gjerne denne morsomme videoen med vennene dine på Facebook!