Du kommer aldri til å klemme på en kvise igjen. DETTE er nemlig den riktige måten å gjøre det på!

27583

Disse små, slemme bråkmakerne som vi kaller kviser eller hudormer, kan være veldig slitsomme og ubehagelige. Det er talg, en oljete substans som ofte dukker opp i større mengder på nesen og pannen, og tetter igjen porene.

Man skal virkelig ikke klemme på dem, det vet de fleste, og eksperter sier det hele tiden.

Men det finnes en måte å bli kvitt dem på uten å bruke masse kremer eller kjemikalier!

Du trenger:
1 spiseskje havssalt
1/2 spiseskje sitronsaft
1 spiseskje vann

Sånn fungerer det:
Hell salt i en liten skål, og så tilsetter du vann …

d2344db4f4ae1956ecde936c9ecda5c4

Tilsett sitronsaft og rør alt sammen.

06c027fd8dacb659340c2aed4a168735

Nå masserer du blandingen forsiktig med fingertuppene på de urene områdene. Bruk enkle og lette sirkulære bevegelser, sånn at du får den eksfolierende effekten. Etter ca 3 minutter skyller du ansiktet med varmt vann.

772f7b75b8a5923ca01d9324da42aafd

Denne behandlingen fungerer på følgende måte: saltet har en naturlig antibakteriell effekt og hjelper til med å åpne porene og eliminere urenheter. Den naturlige syren i sitron bekjemper bakterier på en mild men veldig effektiv måte. Dessuten har sitron en blekende effekt på huden, som hjelper med å fjerne døde hudceller, så porene kan puste igjen.

[adsense2]

Se selv i videoen under:

Del gjerne denne smarte videoen med vennene dine på Facebook!