De legger den 5 dager gamle babyen ned i badekaret. Det som skjer da, er forbløffende!

2534

Den nyfødte babyen Lucas er bare 5 dager gammel. Han er liten, skjør og øynene hans har ikke åpnet seg enda. Det å gå fra mors mage og ut i den virkelig verden kan være en traumatisk opplevelse for nyfødte.

Komforten og tryggheten i mors livmor kan ikke bli etterlignet eller oppnås fullstendig, men et produkt kalt «Tummy Tub» kommer så nære man bare kan. Utviklet i Holland, er den livmor-formede badekaret slik at det roer nyfødte med en gang og får dem til å føle seg trygge igjen.

[adsense2]

I følge Fox News, «Babyer blir kastet ut like før sitt «fjerde trimester», før de er fult utviklet og de trenger fremdeles å bli strøket, holdt og tatt vare på i livmoren. En nyfødt baby gråter og det kan vare fra minutter til timer, og kan faktisk være et resultat av manglende konstant støy og stimulering fra livmoren.»

Tummy Tub gjenskaper dette og beroliger fordøyelsesbesvær, gass og kolikk hos babyer. Det sies å stimulere kognitive og fysiske utviklingen. Dessuten bruker den mindre vann og energi, og er derfor bra for miljøet. I videoen under kan du se når mor putter sin lille baby, Lucas, inn i Tummy Tub. Han sitter oppreist og mor støtter hodet hans og nakken. Babyen blir omringet av varmt vann som føles ut som det har gjort i de siste ni månedene i livmoren.

Lucas ser ut som han koser seg! Se selv i videoen under og DEL denne utrolige oppfinnelsen med vennene dine på Facebook!