Den gravide moren med 2 jobber bryter ut i tårer når hun ENDELIG får lønnen hun fortjener!

503

På det populære CNBC TV showet «The Profit», bruker millionæren Marcus Lemonis sine egne penger til å fikse små bedrifter som feiler. Han vet at om man behandler sine ansatte respektfullt og med godhet, kommer de til å bry seg mer om jobben sin – som igjen er bedre for firmaet og skaper produktivitet.

I følge International Labor Organization (ILO), er USA sist blant utviklede land når det kommer til betalt fødselspermisjon. Forbes rapporterer at kvinner med 12 ukers fødselspermisjon eller færre enn 8 ukers betalt perimosjon er mer sannsynlig til å ha symptomer på depresjon. I 2015 møter Lemonis en kvinne som forbereder seg til å ta fødselspermisjon og sliter med å få endene til å møtes for henne og hennes voksende familie.

Tami Forbes er butikksjef på Key West Key Lime Pie Company. Til tross for at hun håndterer alt fra inventar til markedsføring, får Tami bare betalt 300 dollar i måneden. På den tiden hadde hun åtte år gamle tvillinger hjemme, og var gravid med sitt tredje barn. Ikke bare ville hun tilbringe ni timer på bena i løpet av dagen, men hun jobbet også som bartender for å supplere sin magre inntekt.

[adsense2]

«Jeg trenger din hjelp før du reiser. Jeg trenger å få noen ting gjort og jeg vil at du skal være lederen vår her», forteller Lemonis til Tami i klippet under. «Og for at du skal få litt fred i sjelen, skal jeg gi deg litt penger.»

Lemonis tilbyr Tami seks måneder lønn, som er nok til å få henne til å bryte ut i tårer. «Det betyr alt. Å vite at jeg har lønn når jeg kommer tilbake – en lønn jeg kan leve av og samtidig spare penger… Jeg har aldri hatt det», sier hun.

Men det er enda en overraskelse på lur…


Se hva i klippet under og DEL denne fantastiske gode gjerningen med vennene dine på Facebook!