En liten jentes leker forsvant om natten når hun sov. Så de satte opp skjult kamera og fanget DETTE på film!

835

Av alle plassene man vil føle seg trygge, er hjemmet den plassen man vil føle seg mest trygg. Spesielt på soverommet, der du tilbringer hver eneste kveld. Når en 8 år gammel jente klaget til foreldrene sine om at lekene forsvant fra rommet hennes om natten, bestemte foreldrene seg for å gjøre noe. De satte opp et skjult kamera og fanget tyven midt i gjerningen.

Det viste seg at Kyle Moser, nå med kallenavnet «nattens tyv», virkelig ville ha storesøsters enhjørning. Han ventet til søsteren sov, før han åpnet døren til sitt soverom, snek seg gjennom gangen og inn på søsterens rom og begynte å pirke på låsen. Han brukte negleklippere til å få opp døren og komme seg inn. Han var så stille han bare klarte. Kyle forsvinner så inn på søsterens rom noen sekunder før han kommer ut igjen, fornøyd med sin fangst!

[adsense2]

Heldigvis var ikke det særlig skumle greier som foregikk om kveldene, bare en liten gutt som veldig gjerne ville ha lekene til storesøster. Se nattens tyv bli tatt på fersk gjerning i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!