Den 13 år gamle gutten er arrogant og respektløs. Det moren skriver til han i dette brevet er genialt!

790

Den 13 år gamle Aaron Havisham er fornøyd og veldig stolt av sin egne Youtube-kanal, hvor han tjener litt lommepenger i uken. Men hvis det ikke var for mor Estella, hadde han ikke hatt koll på når han skulle gjøre leksene.

En kveld blir det en krangel rundt leksene mellom mor og sønn, og en ganske så irritert Aaron sier noe ingen foreldre vil høre fra sine tenåringer. «Du kan ikke kontrollere meg, jeg er gammel nok til å ta vare på meg selv», og «Jeg tjener mine egne penger!»

[adsense2]

Dette tar mor Estella til seg og så skriver hun et brev til sønnen etter krangelen som han finner på rommet sitt dagen etter.

aaron

«Kjære Aaron,

Siden du ser ut til å ha glemt at du bare er 13 år gammel, at JEG er foreldre og at du tydeligvis ikke vil bli kontrollert mer tror jeg du trenger en lekse i det å være selvstendig. Det at du kastet i ansiktet mitt det at du tjente penger nå, gjør at det blir enklere for deg å betale tilbake alle tingene jeg har kjøpt til deg tidligere. Hvis du vil ha lampe/lyspære eller tilgang til internett er du nødt til å betale din del av kostnadene.

Leie – 430 dollar
Elektrisitet – 116 dollar
Internett – 21 dollar
Mat – 150 dollar

Du må også gå ut med søpla mandag til fredag, samt støvsuge og vaske gulvene alle disse dagene. Du må også holde baderommet dit rent og ryddig hele uken, lage dine egne middager og også vaske opp etter deg. Om du ikke klarer å gjøre dette vil jeg ha betalt 30 dollar for å være stuepiken din alle de dagene jeg blir nødt til å gjøre det.
Hvis du heller bestemmer deg for at du vil være mitt barn igjen, istedet for bare en som bor i huset mitt, kan vi bli enige om noe annet.

Klem, mamma.»

Moren måtte gå til ekstreme tiltak for å få kontroll på sønnen. Først krøllet han sammen brevet og løp ut, men etter noen timer hadde han roet seg ned og ba om unnskyldning til sin mor. Sakte men sikkert tjener han opp til sine eiendeler, og har allerede blitt mye mer takknemlig for alt moren gjør for han.

Hvis du og ble imponert av denne morens ukonvensjonelle måte å oppdra sin sønn på kan du DELE denne!
Synes du det var en smart løsning?