20. juli 2024

Den døende morens brev ble postet på Facebook. Dette vil få deg til å le og gråte!

I 2013 ble Heather McManamy fra Wisconsin, USA, diagnostisert med brystkreft. Bare to år senere sovnet 36-åringen inn.
Hun etterlot seg sin ektemann Jeff og datteren Brianna, og i sine siste dager brukte hun mye tid til å reflektere over livet som hadde vert. Heather skrev derfor et gripende, men samtidig morsomt brev, og ba Jeff publisere det på hennes Facebook etter hun hadde gått bort.

Facebook-innlegget ble lagt ut 15 december 2015, og har etter det blitt spredt over hele verden. Les Heathers siste brev, som er skrevet med glimt i øyet, under:

«Så… Jeg har noen gode nyheter og noen dårlige nyheter. De dårlige nyhetene er (tydelig) at jeg er død. De gode nyhetene er at om du leser dette, er du trolig nok ikke det (om de ikke har wifi i livet etter dette).»

«Ja, dette suger. Det suger enormt, men jeg er bare så himla glad jeg fikk leve et liv fylt med kjærlighet, glede og fantastiske venner. Jeg er ærlig når jeg sier at jeg ikke angrer på noe, og jeg har lagt all energi på å leve livet fullt ut.
Jeg elsker dere alle og takker dere for dette fantastiske livet.
Hvilken religion som enn ga deg trøst, er jeg glad for at du har den. Respektere derimot at vi ikke er religiøse. Vær så snill ikke fortell til Brianna at jeg er i himmelen. Det betyr, i hennes hodet, at jeg har valgt noe annet og forlatt henne. I virkeligheten gjorde jeg alt jeg kunne for å være med henne, da det ikke finnes noe annet, INGENTING, annet jeg heller vil være enn med henne og Jeff.»

«Vær så snill, forvirre henne ikke med at for et sekund få henne til å tro at det ikke er sant. For jeg er ikke i himmelen. Jeg er her. Men ikke lengre i den usle kroppen som vente seg mot meg. Min energi, min kjærlighet, min latter, disse utrolige minnene, er alle her med dere. Vær snill og tenk ikke på meg med medlidenhet og sorg. Le, med viten om at vi hadde det utrolig morsomt sammen og at tiden var FANTASTISK. Jeg hater virkelig å gjøre mennesker lei seg. Mer enn noe annet elsker jeg å få mennesker til å skratte og le. Så, vær så snill, istedet for å holde fast ved den tragiske slutten på min historie, le av alle minnene vi skapte og alt det morsomme vi gjorde.»

«Vær så snill fortelle historier for Brianna, så hun vet hvor mye jeg elsker henne og hvor stolt jeg alltid kommer til å være over henne (og få meg til å virke kulere enn jeg er). For det finnes ingenting jeg elsker så mye som å være hennes mamma. Ingenting. Hvert øyeblikk med henne var en lykke jeg ikke engang kunne forestille meg, til hun kom til oss med et brak. Og si ikke at jeg tapte mot kreften. Selv om kreften har tatt det meste fra meg, tok den aldri min kjærlighet, mitt håp eller min glede.»

«Det var ikke en «kamp». Det var bare livet, som ofte er brutalt og urettferdig, og det er helt enkelt sånn det blir iblant. Jeg mistet ikke noe. Måten jeg levde med kreft på i aresvis er noe jeg ser på som en stor gevinst. Vær så snill, husk det.
Viktigst av alt var jeg utrolig lykkelig over å få bruke livet med mitt livs kjærlighet og beste venn Jeff. Ekte kjærlighet og sjelevenner eksisterer. Hver dag var fylt med glede og kjærlighet med Jeff ved min side. Han er helt ærlig den beste kjæresten i hele universet. Gjennom all kreft-dritten, sviktet han meg aldri når så mange andre mennesker hadde valgt å løpe vekk.»

«Selv på de verste dagene du kan tenke deg fant vi en måte å le sammen. Jeg elsker han mer enn livet selv, og jeg tror på ekte at det er kjærlighet som er så spesiell at den kommer til å leve for alltid.
Tid er en av de mest verdifulle sakene på jord, og få dele livet mitt med Jeff så lenge er noe jeg er utrolig takknemlig for. Jeg elsker deg, Jeff.
Jeg tror at den herligheten som Brianna er, er vår kjærlighet som har kommet til liv – noe som er så vakkert. Det sårer meg å måtte si adjø.
Om det er halvparten så trist for deg som det er for meg, sårer det mitt hjerte ettersom jeg ikke vil gjøre dere triste. Jeg håper at du med tid kan tenke på meg og le og flire, ettersom vi hadde et utrolig spennende liv.»

«Google ‘fysikkens lovtall» og vit at det er et vitenskapelig fakta at jeg alltid kommer til å være med dere på noen måte. Jeg vet at om dere bare stopper opp og titter etter noe, kommer jeg finnes der (på en så ikke-skummel måte som mulig).
Du er hele min verden og jeg elsket hvert sekund vi brukte sammen mer enn ord kan beskrive.

 

[adsense2]
Venner, jeg elsker dere alle, og takker dere for ett fantastisk, utrolig inspirerende liv. Og takk til alle mine fantastiske leger og sykepleiere som har tatt hånd om meg. Jeg tviler ikke på at mitt team ga så mange bra dager de bare kunne. Fra dypet i mitt hjertet ønsker jeg alle mine venner et langt, friskt liv og håper dere kan oppleve samme glede for hver dag som jeg gjorde.»

«Vær så snill, om du kommer i begravelsen min, få til en sang som skulle gjør meg stolt. Hør på ‘Keg on My coffin’ og danse på baren for meg (ettersom det måtte bli et danseparty ved noe tilfelle). Feir livets skjønnhet med en heidundrende fest, ettersom dere vet at det er hva jeg vil ha. Og jeg tror at jeg, på en merkelig måte, kommer til å være der også (dere vet hvor mye jeg hater å gå glipp av fester). Jeg ser fram til å hjemsøke dere alle, så her er det snarere et «ses snart» enn ett «farvel.»
Vær så snill, gjør meg en tjeneste å ta ett par minutter hver dag å bli oppmerksomme på dette skjøre eventyret som dette gale livet er. Og glem aldri bort: hver dag betyr noe».

DEL dette utrolige rørende brevet med vennene dine på Facebook! WOW, dette traff meg midt i hjertet!