Mammaen kollapser. Det den modige 3-åringen med talevansker gjør da, er UTROLIG!

451

Alle har en eller annen person som dukker opp i deres hodet når de tenker på ordet «helt.» Og det er vakkert.
Men jeg tror alle kan være enig om at denne lille gutten dere skal se under er en ordentlig helt!

Bare 3 år gammel, visste Guy hva man skal gjøre i et øyeblikk når alt går galt. Hans mamma falt til gulvet, med ett anfall, men han ble ikke redd. Han gråt ikke og han satte seg ikke bare for å se på. Han ringte etter en ambulanse. Det virker kanskje ikke være så stort, men for en 3-åring, spesielt en 3-åring med talevansker? Det er utrolig!

[adsense2]

Jeg tviler på at jeg hadde klart det samme når jeg var 3 år gammel, og reagert så raskt og fått tak i hjelp. Men han gjorde det, og når operatøren på telefonen først ikke kunne forstå han, ga han ikke opp. Han holdt linjen til operatøren forstod hva han forsøkte å si og fikk en ambulanse til huset.

Moren prater om hvor smart Guy er og hvor takknemlig familien er for å ha han. Hva skulle skjedd om de ikke hadde denne intelligente, søte lille gutten?
Se selv i videoen under og DEL denne med vennene dine på Facebook!