19. juli 2024

Vaktmesterens løsning på vandaliseringen av skolens toaletter er helt GENIAL!

Vaktmesteren på denne skolen vet tydeligvis hvordan man lærer elevene saker og ting bedre enn lærerne selv. Denne historien handler om en del elever som ikke respekterer skolens eiendom, men siden finner vaktmesteren på en ganske så smart løsning på problemet.

En privatskole i Washington ble nylig rammet av et ganske uvanlig og unikt problem.

Et antall av skolens 12 år gamle elever hadde nettopp begynte å bruke sminke og leppestift, og brukte skolens toaletter som sminkerom. Ingenting rart med det, men etter de hadde tatt på seg leppestift presset de leppene sine mot speilet inne på toalettet noe som gjorde at speilene ble overfylt av små leppeavtrykk.

Hver kveld måtte skolens vaktmester bruke flere timer på å vaske rent speilene. Og hver morgen var jentene tilbake og trykte leppene mot speilet.

[adsense2]

Til sist innså skolens rektor at det ikke kunne fortsette å bestemte seg for å gjøre noe med problemet. Så hun ba alle jentene bli med til badet for å treffe vaktmesteren. Hun forklarte for jentene at deres leppeavtrykk skapte store problemer for skolens vaktmester som var nødt til å vaske etter dem.

For å demonstrerer hvor vanskelig det var ba hun vaktmesteren vise hvordan han gjorde speilene rene. Han tok fram en klut, dyppet den i toalettskålen og skrapet så rent speilet. Siden den dagen lagde de aldri flere leppeavtrykk på speilet.

Det finnes lærere så finnes det vaktmestere…

DEL denne morsomme historien med vennene dine på Facebook! Var ikke vaktmesteren smart?