Den dødfødte jenta blir gjenopplivet etter 8 minutter og lagt på is. Nå er hun NYDELIG!

1087

Når Willow Rose ble født, ble det verste marerittet til foreldrene virkelighet. Hjertet hennes sluttet å slå. Etter et helt problemfritt svangerskap måtte barnet leveres ved hjelp av keisersnitt når hjerterytmen under fødselen ble farlig lav. Når hun kom til verden banket ikke hjertet hennes lenger.

bex1

Mens legene intenst prøvde å gjenopplive Willow Rose var mor Bex ganske så forvirret. «Jeg kan ikke høre henne gråte. Hva er det som skjer? Hvorfor gråter hun ikke?» Jo lenger stillheten var, jo verre ble det for de desperate og fortvilte foreldrene.

Etter åtte lange, pinefulle minutter kan legene endelig høre hjerterytmen til den lille jenta igjen. Bex og far Martin blir nødt til å se sin bare 3,4 kilo lille datter bli plassert i en inkubator og rullet forbi dem til ICU.

bex2

Et team av spesialister blir raskt hentet. De starter en revolusjonerende prosess, kjent som «kald terapi.» De legger Willow Rose i en kjøle dress og kobler henne til en enhet som senker kroppstemperaturen hennes til 33,5 grader celsius. Dette er for å hindre hjertestans, og unngå varig skade. I tre dager blir jenta lagt i den avkjølte tilstanden. Foreldrene kan fortsatt ikke holde henne. De kan ikke røre hennes lille hånd.

«Hun gråt ikke de første fire ukene. Hun hadde så mye rør i halsen at hun ikke engang vet hvordan hun skal gråte. Det som er morsomt var at jeg ville høre henne gråte mer enn noe annet, for å se at hun var normal og frisk», sier mor Bex.

bex3

På den fjerde dagen hadde Willow Rose sin kroppstemperatur hevet seg langsomt. Det hadde en utrolig effekt! 15 måneder etter fødselen er Willow Rose frisk igjen, og Bex og Martin er overlykkelige. Hun utvikler seg normalt til å bli en morsom og smart liten jente.

 

[adsense2]

 

bex4

Bex og Martin er utrolig lettet og takknemlige for at alt gikk bra. Her forteller de hva de gikk igjennom før de endelig fikk lov til å holde sin nyfødte datter. Se selv i videoen under og DEL denne utrolige mirakelhistorien med vennene dine på Facebook!