100 år gammel mann nekter å slippe sin kones hånd i løpet av deres siste timer sammen.

845

Når to personer har vært sammen under en veldig lang tid, kan de bli sammenflettet på en nesten overnaturlig måte.
Par som har tilbragt flere tiår med hverandre kan bli som en organisme, med en og samme sjel. Kanskje kan det også være forklaringer til at par som har vært sammen lenge ofte forlater verden rundt samme tid.

I en tid der mange av oss forsøker å finne «den rette» og ofte bytter partner, finnes det noe utrolig vakkert med to mennesker som holder sammen hele livet og gir hverandre trøst og kjærlighet – helt til slutten av livet. Og kanskje det er derfor denne historien, som ble delt av et barnebarn på siden Reddit, treffer så mange dypt i hjertet.

par1

Bildet over ble lagt ut på Reddit under helgen og viser den tårevåte scenen der en eldre mann og en eldre kvinne holder hverandre i hendene, mellom to senger.
Den anonyme, unge kvinnen som postet bildet sier at paret på bildene er hennes besteforeldre.
Hun skriver: «Min mormor, 96, med min morfar, 100, bare timer før hun gikk bort i helgen. De var gift i 77 år.»
«Vi er lei seg over dette tapet, men vi er også glade over at vår mormor og morfar fikk oppleve så mye kjærlighet i sitt liv og at mannen hun elsket fikk være ved hennes side når hun forlot verden.»

par2

Det er selvsagt utrolig vanskelig å miste noen du elsker så inderlig, og vi ønsker at denne 100 år gamle mannen kan finne styrke i livet når han tvinges å se framover, til tross for at hans kone ikke lenger er ved hans side.
Denne hundreåringen har kanskje mange år igjen å leve, men når hans tid også kommer, håper vi han finner trøst i å vite at han får gjenforenes med sine elskede igjen.

par3

Disse hjerteskjærende, men vakre historien bruker å dukke opp nå og da. Når par dør samtidig, eller i løpet av noen timer. Det kalles «knust hjerte-syndromet».

par4

 

[adsense2]

 

Syndromet innebærer ekstrem stress og sorg over å ha mistet sin elskede som kan skape et fysisk symptom. Når alt kommer til alt er angst og stress ikke noe «som bare er i hodet», det har også fysiologiske effekter – selv på unge, friske personer. Så når noen du elsker blir rammet med sykdom eller lignende kan «knust hjerte-syndromet» lede til dårlig helse for begge parter i forholdet.

par5

På andre siden kan også disse hjerteskjærende øyeblikkene gi oss et glimt av håp. Å se mennesker som trøster hverandre og finnes der i tøffe tider er inspirasjon for oss alle. Om du også ble rørt av denne historien – DEL den gjerne videre slik at flere kan se hvordan virkelig vakker kjærlighet kan være, selv i de vanskelig stundene!