De forlater restauranten da sønnen blir stirret på – så ser pappaen en lapp i vinduet!

9629

Vi hører stadig om triste og forferdelige nyheter om krig, mishandling og andre problemer. Derfor er det alltid oppløftende når man kommer over historier om personer som gjør noe fint for andre – uten å forvente seg noe i gjengjeld.

Det kjennes ut som det skjer med sjeldent, men det finnes heldigvis fremdeles slike fantastiske mennesker der ute – noe pappaen Kevon Smith Sr nylig fikk oppleve…

Kevon Smith. Sr satt på en restaurant i amerikanske Willoughby, Ohio, og nøt en herlig frokost sammen med sin tre måneder gamle sønn. Plutselig så han gjennom vinduet hvordan et eldre par sto og stirret på dem.

kev1

Kevon forstod ingenting og begynte å lure på hva som foregikk. Når han og sønnen senere forlot restauranten ble de overrasket igjen. Der, klistret på bilens rute, satt en liten, håndskreven lapp.

kev2

Kevon åpnet lappen og leste. Der stod det: «I da står jeg og min kone for et måltid. Nyt din lille sønns selskap så lenge gud tillater det. Fortsett å gjøre nøyaktig hva du gjør. Familien Mason.»
Like ved lappen lå det også en bunt sedler som betalte for restaurantbesøket.

kev3

Det eldre paret mente flere fedre burde være som Kevon – og han ble helt satt ut av den fine gesten. Ikke minst da han selv vokste opp uten sin far og er derfor ekstra mye sammen med sin egen sønn.
«Jeg kjenner mange menn som ikke tar vare på sine barn. Jeg ville vise at alle i dette området ikke er kriminelle, og at det finnes noen som faktisk er fedre, sier Kevon Smith Sr. til cleveland19 News.

[adsense2]

Kevon forteller også at han kommer til å gjøre noe fint for en annen fremmed. Når sønnen blir eldre skal han også få historien å fortelle – som et eksempel på hvor mye en vennlig gest betyr.

kev4

Hadde det ikke vært fint om alle noen gang løftet blikket fra våre egne problemer og bestemte oss for å gjøre noe vennlig for en fremmed? Det synes i alle fall jeg – og derfor vil jeg gjerne spre denne historien videre slik at flere kan bli inspirert. DEL denne med vennene dine på Facebook om du er enig!