Denne kvinnen skulle bare klippe seg. Hva frisøren deretter gjør i en bevegelse er utrolig!

15737

Her sparer man mye tid! Vanligvis kan det å få en hårklipp ta en god stund, og for å få den klassiske, rene klippen trengs det mye trening presisjon. Ofte går man seksjon etter seksjon og klipper håret og for folk med tykt hår kan dette ta lang tid. Men denne frisøren har funnet opp en ganske så spesiell, og merkelig måte å klippe hår på! Det ser kanskje litt rart ut i starten, men resultatet er overraskende bra!

Når flettene blir løsnet og håret tørket, kan man se hvor vakkert klipt det hele er! Kanskje denne videoen er noe å ta med til frisøren neste gang slik at man kan få utført en slik klipp selv?

[adsense2]

Se den kreative hårklippen i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!