Den hatske naboen truet homofile – da bestemte Aaron seg for å gjøre DETTE!

566

I Norge har vi heldigvis kommet langt når det gjelder å behandle alle likt og beskytte LHBT (lesbiske, homofile, bifile og trans)-personers rettigheter.
Men det finnes fremdeles mye som må gjøres, både her og i andre land.
Unge LHBT personer har ofte lavere selvbilde, kjenner utrygghet og har dårlig tillit til mennesker samt større risiko for å få selvmordstanker enn andre unge. 25 prosent av homo- og biseksuelle kvinner i alderen 16-29 år sier de har forsøkt å begå selvmord, i sammenligning med 8 prosent av heteroseksuelle kvinner i samme alder.

The Westboro Baptist Church er en forsamling i USA som har gjort seg kjente for sin hat propoganda mot både homoseksuelle, biseksuelle, jøder, kristne og muslimer – stort sett alle som ikke tenker likt som dem selv.

Aaron Jackson er en av mange personer som fungerer som en motkraft til hatet. Han forsøker å hjelpe unge LHBT personer og lufter spørsmål rundt de tusenvis av barn som begår selvmord ettersom de opplever diskriminering.

Og som et ledd av dette fikk han i 2013 en minst sagt smart idé – når han hørte at det fantes et hus som var til salgs, like ved Westboro Baptist Church sitt hovedkontor…
Aaron Jackons organisasjon kjøpte huset for 670 000 kroner. Tanken var å gjøre huset til «likestillingens hus» – et fristed.

Men Aaron ville også male om huset i alle regnbuens farger, som et nikk til den hatefulle kirken over gaten.

regnbu1

[adsense2]

Det var vanskelig å finne malere til den kontroversielle jobben, men til slutt hørte en gammel militærveteran av seg som ville stille opp.

regnbu2

Nå stikker huset seg ut som en torn i øyet på kirken, men Aaron Jackson sier at han ikke malte huset for å fornærme noen. Han ville male det i alle regnbuens farger – for å vise at kjærlighet overvinner hat!

Dette er vi helt enige i! DEL dette om du og er enig i at ALLE fortjener å bli behandlet likt, og at kjærlighet vinner over hat!
Se selv i videoen under!