Har du en gammel skjorte liggende? Ikke kast den, sjekk dette GENIALE tipset først!

66647

Vi har alle noen klesplagg i skapet vi ikke lenger bruker, men som vi heller ikke vil kaste. Noen ganger kan årsaken være relatert til et minne eller en spesiell tilknytning til et klesplagg som gjør at vi rett og slett ikke bare vil kvitte oss med det.

Da kan resirkulering og gjenbruk komme godt med! Hvis du har en gammel skjorte (din egen eller andres), kan du gjøre den om til et genialt kjøkkenforkle! Følg instruksjonene i videoen under og før du vet ordet av det har den gamle skjorten din funnet et nytt bruksområdet! Smart!

PS: Om du vil ha et mer nøyaktig og «renere» resultat kan du lage en grov kant langs kanten av sømmen og feste den med varmt lim.
Se selv i videoen under og DEL denne smarte løsningen med vennene dine på Facebook!