Hun tar en sprayboks og sine gamle gardiner. Resultatet? Dette ble kjempeflott!

34387

Mange liker å dekorere hjemmet sitt med livlige farger som frisker opp leiligheten. I tillegg er det en trend som begynner å florere i disse dager. Dette er to meget gode grunner til at denne ideen bør være interessant, fordi disse møblene er utrolig stilige! Det beste med de er at de er så unike. De er nemlig sprayet gjennom blonder, som gjør at de får et ekstravagant mønster. Så slik kan du få bruk for gamle og slitne gardiner.

Dette trenger du:
– Gamle gardiner
– Spraykanner med de fargene du ønsker

Prinsippet er så enkelt: Du legger gardinen på overflaten som skal dekoreres, så sprayer du på den fargen du ønsker. Etter omtrent 5 minutter bør alt være helt tørt, og du kan ta bort gardina.

gardin1

Det egner seg å bruke kontrastfarger. Her har de valgt gull, siden det er så vakkert sammen med blå, og ser rett og slett elegant ut.

[adsense2]

 

gardin2

I denne varianten er lignende farger kombinert. Resultatet er denne stilige kommoden, som nå ser forfriskende og moderne ut.gardin3

Fra gammelt møbel til en ny perle!
gardin4

Denne ideen gjør seg også på stoler, og lyser opp spiseværelset med sitt unike design!
gardin5

Dette er virkelig kunst! Og så enkelt! 
gardin6

Dette er så lett, og møblene blir så flotte! Så i stedet for å måtte kjøpe en stol med akkurat de fargene du ønsker, kan du lage den selv! Eller en kommode, eller et bord. Denne ideen vil spare deg for mye penger, i tillegg til at du kan utnytte ting du vanligvis ville kastet. Alt takket være en sprayboks og bestemors gamle gardiner!

Gjerne del denne smarte ideen med vennene dine på Facebook!