Ikke kast de tomme papirrullene! Her er 13 GENIALE måter å bruke dem på!

1651

Det er mye man kan gjøre med gamle eller tomme husholdningsartikler. Med en gang en tørkerull eller toalettpapirrull blir tom, virker det bortkastet å resirkulere dem når det er så mange DIY-prosjekter (gjør-det-selv) man kan lage ut av de! Fra søte pyntegjenstander til hjemmet, til nyttige triks som garantert vil gjøre livet ditt enklere, er det virkelig noe å ta nytte av! Hvis du ikke tror oss, må du ta en titt lengre ned. Sjekk ut disse 13 smarte måtene å gjenskape gamle papirruller til nye og nyttige ting!

1. Blondearmbånd

papir1

Toalettpapirruller er best for dette trikset, spesielt hvis barna dine har smale håndledd! Disse armbåndene er så fine, og ingen vil legge merke til at det faktisk er toalettpapirruller! Dette er det billigste armbåndalternativet! Alt du trenger er noen blonder og knapper.

2. Sortering av skrivesaker

papir2

Kutt tørkerullene i forskjellige lengder, og dekk de med morsomt papir, og vipps så har du en enkel måte å holde skrivesakene samlet og sortert på!

3. Kleshengertriks

papir4

Hvis du er lei av merker i klærne etter kleshengere, prøv å tape en tørkerull på kleshengeren for å unngå linjer i klærne.

4. Ledningholdere

papir5

Ingenting er verre enn flokete ledninger i en skuff. Putt dem i tomme papirruller, og du vil få det mye ryddigere (og mer plass) i skuffen!

5. Papirrullsystem

papir6

Kutt alle rullene slik at de passer i høyden i en skuff. Lim de fast (og lim de sammen), og vipps så har du en enkel måte å holde styr på alle småtingene som ligger i skuffen!

6. Slire til kniv

papir7

Hvis du har mistet slira til en skarp kniv, er papirruller et enkelt og billig alternativ!

7. Tennbrikett

papir8

Å tenne bål er ikke alltid like lett som på TV, men med dette trikset vil det gå som en drøm!

 

[adsense2]

 

8. Veggpynt

papir9

Ingen vil skjønne at dette er toalettpapirruller, og den er utrolig fin og moderne! Og ikke minst billig!

9. Små potter

papir10

Toalettpapirruller er perfekte til å så frø i. Med en gang de begynner å vokse, er det bare å sette dem i en større potte!

10. Plastposeholder

papir11

Plastposer kan komme ute av kontroll når de bare ligger og slenger i skapet, men om du har en tom tørkerull, vil den komme til nytte!

11. Gjør-det-selv-fuglemater

papir13

Fuglene vil bli glade for denne! Man kan lage mange, og det er mye billigere enn i butikken!

12. Smykkeholder

papir15

Denne krever litt mer arbeid, men det er så deilig når man er ferdig! Og det beste av alt er at man kan lage den i akkurat de fargene og det designet man vil!

13. Festpynt

papir17

Disse er så enkle å lage, og passer perfekt til juletider eller bursdager!

Gjerne del disse smarte triksene med vennene dine!