MC-gjengen eskorterer tenåringen med Downs syndrom til sin første dag på ny skole!

729

I slutten av august står alltid samme sak i kalenderen for de fleste: skolestart. Hva som skal være spennende og framfor alt morsomt blir for mange barn istedet en plage og en stor klump i magen – ettersom de er redde for å bli utsatt for mobbing.

Tragisk nok er det ikke uvanlig at barn med spesielle behov blir utsatt for dette. Av den grunnen var Sean Meahrers mor også litt bekymret når hennes sønn, som har Downs syndrom, skulle begynne på ny skole, skriver Littlethings.

Men hva hun ikke visste var at Sean skulle få støtte av en minst sagt uventet gjeng…

Dette er Sean Maehrer, en ung og glad gutt som i september 2015 skulle begynne på skolen i den amerikanske staten Allentown. Ettersom Sean har Downs syndrom var hans mamma urolig – skulle gutten bli mobbet av sine skolekamerater fordi han var annerledes?

se1

På Facebook delte familien av sine bekymringer, i et innlegg som raskt nådde en lokal MC-gjeng. De bestemte seg for at de ville hjelpe Sean – og begynte å planlegge.

se2

Den første skoledagen kom og snart banket det på familien Maehrers dør. Der, ute på gaten, sto en rekke med motorsykler – og mengder med MC-medlemmer som ville støtte sin nye venn Sean og eskortere han til skolen.

se3

De tenkte at dersom klassekameratene så gutten med MC-gjengen skulle de ikke våge å si noe til han – samtidig som de håpet at Sean skulle bli oppfattet som en ordentlig kul gutt. Han fikk også sin egen motorsykkelhjelm.

se4

[adsense2]

Reisen til skolen ble et stort høydepunkt for Sean.

se5

Familien glemmer aldri Sean sin første dag – da han fikk venner for livet. I dag bruker også MC-gjengen dra innom skolen å hilse på Sean for å passe på at han har det bra og ikke blir mobbet.

se6

Man kan virke hard på utsiden, men innerst inne finnes det ofte et hjerte av gull. Denne MC-gjengen viser enda en gang at man ikke skal dømme en bok etter omslaget! DEL gjerne denne fine historien videre til vennene dine på Facebook!