Hun la hånden rundt sin døende søster. Ingen visste at DETTE kom til å skje da!

94939

Disse tvillingene sjokkerte verden: Kyrie og Brielle Jackson. Historien deres er noe utenom det vanlige.
De små tvillingene kom inn i verden 12 uker for tidlig. De veide nesten ingenting og var veldig underutviklet.

tvil1

De to små, sårbare søstrene ble lagt i hver sin kuvøse. Brielle sin tilstand forbedret seg og hun la gradvis på seg mer vekt. Legene var derimot mindre optimistisk når det kom til Kyrie, og fryktet hun ikke kom til å overleve.

tvil2

Etter et par uker skjedde noe uventet: Brielle sin tilstand ble forverret og ble så ille at hun så vidt kunne puste og kroppen hennes begynte å bli blå. Sykepleierne og legene gjorde alt de kunne for å hjelpe henne, men ingenting så ut til å fungere. Ingen visste hvorfor den lille ble verre.

tvil3

[adsense2]

I ren desperasjon gjorde sykepleier Gayle Kasparian noe: hun la Brielle ved siden av sin lille søster. Dette var imot sykehusets regelverk, men Gayle risikerte det og sin jobb. Det var da det utrolige skjedde: Brielle roet seg ned med en gang og la hånden sin rundt sin sårbare søster.

tvil4

Sakte men sikkert ble søsterens Kyrie sin tilstand bedre og bedre. Hun la på seg vekt og tok igjen søsteren sin. De ble begge friske.
Nå er det 20 år siden, og Kyrie og Brielle har vokst opp og fullført videregående. De bruker mye tid sammen, slik tvillingsøstre ofte gjør.

Noen ganger er menneskelig kontakt kuren. Det er fantastisk hvordan disse to søstrene klarte å hjelpe hverandre. DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!