6 naturlige og effektive måter å bli kvitt kvisearr på raskt! Så smart!

1593

Som om ikke akne er ekkelt nok i seg selv, legger det ofte igjen dype arr i måneder eller år etter selve kvisene er borte! Den gode nyheten som mange mennesker ikke var klar over, var at istedet for å bruke tusenvis av kroner på smertefulle lasere, har naturen løsninger som virkelig fungerer for å lege denne skaden forårsaket av akne!

[adsense2]

«Home Remedies of Life» og «BeautyHealthPlus.org» har publisert følgene; den første måten er ved hjelp av en matskje med kanel og økologisk honning som når det blandes skapes en pasta som er veldig effektiv for å lege arr forårsaket av akne. Kanel fungerer som antioksidant og mild sliper av huden, og når det blandes med honning (som er en naturlig fuktighetskrem og antioksidant) leger de hudceller som er skadet av bakteriene fra akne. Når de påføres daglig i 10 minutter, kommer det ikke bare til å fjerne stygge ar, men også fri huden fra misfarge og flere arr og kviser.

Se selv i videoen under og DEL gjerne dette smarte trikset med vennene dine på Facebook!