Daten kalte henne for «tjukkas» i en tekstmelding – her er kvinnens geniale svar!

124567

Når den britiske kvinnen Michelle Thomas begynte å treffe en singel pappa via den populære date-appen Tinder syntes hun det slo gnister direkte. 

Etter en trivelig samtale på nettet bestemte paret seg for å treffes på den lokale baren. De tok noen glass og gikk deretter videre til en restaurant, der mannen ba Michelle på en fin middag. Alt føltes perfekt! De tok en gåtur langs gatene, arm i arm. Mannen fulgte Michelle til stasjonen for å si adjø og de kysset hverandre på munnen.

Michelle gikk hjem, i godt humør og med bankende hjerte. Hun kjente med en gang at de hadde bra kjemi og at stevnemøtet var vellykket!
Det var derfor Michelle fikk sjokk når hun leste tekstmeldingen den single faren hadde sendt henne dagen etter…

«Takk for en fantastisk kveld igår», stod det innledningsvis i tekstmeldingen.

michel1

«Jeg nøt virkelig av ditt selskap og jeg synes veldig mye om deg. Du er frekk og morsom og den typen jente som jeg virkelig kunne elske å gå på date med igjen, om det ikke hadde vært for din kropp og for at min hjerne ikke tillater det. Det fungerer rett og slett ikke. Jeg tenker ikke komme med noe tulleprat, jeg liker deg og jeg synes du er en av de vakreste kvinnene jeg noen sinne har truffet. Men jeg foretrekker jenter som er litt tynnere. 

Overfladisk? Det er ikke min mening. Jeg kjenner samme sak for deg som når jeg leser en bra forfatter eller ser et fantastisk bilde, eller hører på et musikkstykke jeg elsker, det er en umiddelbar reaksjon i meg som har lyst på mer. 

Så selv om jeg tenner enormt på deg, ditt ansikt, og din personlighet (det gjør jeg virkelig), så kan jeg ikke si det samme om din figur. Vi kan flørte og ha den beste og morsomste kvelden i våre liv, men jeg har en veldig vanskelig følelse og den sier at min kropp kommer til å svikte oss når vi tar av oss klærne. Og jeg vil ikke utsette deg for det, baby.»

michel2

«Det finnes ting som trigger igang fantasien min og din intelligens og sjarm er to slike saker. Men det kommer til å slutte når vi havner på soverommet. Med bare ett resultat… 
Jeg er skuffet over meg selv, Michelle, ettersom jeg aldri har kjent det slik tidligere og jeg forsøker å være ærlig mot deg uten å høres ut som en totalt idiot. 

Vi skulle kunne bli fantastiske venner, vi kunne flørte og tulle og elske hverandre… Jeg kunne giftet meg med det med en gang hadde du vært tynnere, for det du har på innsiden er helt unikt og jeg elsker det virkelig. Jeg antar at hva jeg prøver å si er at jeg vil unnvike større smerte i framtiden og derfor forteller jeg deg dette nå, slik at vi ikke behøver å komme dit. Jeg er en mann… Med alle de lystene en mann har og alle de feilene som finnes i et menneske, og jeg er sikker på min egen kropp og hva jeg tiltrekkes av.

Forsøk å tilgi meg. Jeg liker deg veldig godt.»

michel3

Michelle ble så forbannet over tekstmeldingen der den single faren tydeligvis ikke ville gå ut med henne på grunn av kroppen hennes, at hun besluttet å dele tankene sine i et åpent brev. Hennes innlegg fikk raskt spredning og idag har tusenvis av mennesker over hele verden applaudert Michelle for hennes sterke svar. Les gjerne selv, det er veldig bra skrevet!

Her er Michelles svar: 

«Kjære ‘mannen jeg traff via Tinder’.»

Jeg var på en annen date når jeg fikk meldingen din. Min date hadde vært på toalettet og når han kom tilbake fant han meg i en flod av tårer. Han var vakker, men forundret, og har ikke kontakt meg siden da, pussig nok… 

Du behøver ikke å synes noe om meg. Vi har alle en god venn vi har sett på og tenkt «Du er vakker, men jeg er ikke tiltrukket av deg». I blant ønsker vi kanskje at det var sånn, men vår kropp og hjerne fungerer ikke alltid som vi vil. Det er greit. 

Hva som ikke er greit er det faktum at du, etter å ha bare tilbrakt noen timer med meg, tar deg friheten til å sende denne ytterst upassende meldingen. Det er ikke annet enn sadistisk. Din tone er sarkastisk og nedlatende, men den der detaljen der du utrykker din avsmak over min kropp er virkelig grotesk. Ditt eneste rimelige mål med å skrive dette må være å såre meg. 

Og jeg skammes over å si det… Men i ett øyeblikk lykkes du. Du rørte ved denne forferdelige følelsen av redsel en hver kvinne og tenåringsjente har følt – og det spiller ingen rolle om hvor morsom du er, hvor smart du er, hvor snill eller hvor lojale eller besluttsom, eventyrlig eller levende du er – for om du er overvektig kommer ingen noen gang til å synes om deg. 

Jeg liker hvordan jeg ser ut. Jeg ser ikke ut som Charlize Theron (skuespiller), og det er bra – jeg ser ut som meg, og jeg liker meg (jeg er sikker på at jeg kunne ha vært Charlize Theron en dag, selv om jeg aldri har truffet henne har jeg hørt fine ting om henne). 

 

[adsense2]

 

 

michel4

Du tror kanskje at alle mine profilbilder er tatt fra «FJV» ( Feit Jentes Vinkel – bilder som viser at man er smalere enn i virkeligheten. Kanskje fordi alle bare bruker oppriktige, brutalt opplyste og ufiltrerte bilder…) 

Men jeg tror bildene av meg er riktige. Og jeg er ganske tydelig med å beskrive hvem jeg er: Jeg beskriver meg som en kvinne som elsker Pizza og jeg lenker til min Instagram, der jeg har bikinibilder av meg selv fra min 30-årsdag. 

Jeg vil tro at folk ser meg som en selvsikker og lykkelig kvinne. Er det grunnen til at du valgte meg? Så du meg og tenkte «hun tror alt for mye om seg selv, hun burde virkelig taes ned på jorden igjen». Jeg må bare svare – vi vet alle at internett kan være en farlig plass for en kvinne med sterke meninger. 

Jeg viste meldingen din til vennene mine og de ble sjokkerte, redde og jeg ble flau på dine vegne. Du følte kanskje også et sterkt behov om å utføre fysisk skade. En mannlig venn sa at jeg hadde en herlig rumpe, selv om jeg var ugift. 

Jeg lo med den. Så ropte jeg ut min Vektvaktklubb. Nettopp! Vektvakter! Jeg vet allerede at jeg er overvektig. Jeg kan fortelle nøyaktig hvor overvektig jeg er – jeg veier 9 kilo for mye. Jeg har allerede mistet 6 kilo men jeg har litt igjen. Jeg er fornøyd med det. Jeg kommer til å gå ned mer i vekt, på en sikker og sunn måte. Betyr det at jeg ikke kan elske og nyte kroppen min nå? Helvette heller. 

Jeg vil aldri mer se eller høre fra deg igjen. (Du kommer kanskje til å kjenne et behov til å svare på dette innlegget, men snille deg, la være. Det finnes ikke noe du kan si som kommer få meg til å andre mening om deg, du er skam for alle menn). 

Men hva som virkelig uroer meg og grunnen til at jeg svarer offentlig på din tekstmelding er at du har en 13 år gammel datter. Hun er en begavet illustratør, som samler på Manga-serier og vil besøke Japan. 

Jeg vil at du oppmuntrer din datter til å elske, nyte og ta hånd om kroppen sin. Den tilhører henne og bare henne. Berøm henne for hennes intellekt og hennes kreativitet. Push henne til å våge å tro på seg selv og være uredd. Gi henne verktøy for å utvikle en bombesikker selvfølelse om (og jeg skal være snill, og si «om») det dukker opp en usikker, liten og ulykkelig mann som forsøker å trykke henne ned, da kan hun svare han som jeg gjør nå.» 

Simon. 

Kyss. 

Min. 

Utsøkte. 

Ugifte. 

Dritt. 

P.S. «En tynner jente?» Herregud, du er virkelig ubehagelig. 
P.P.S. Du er ikke 1,80 som du utgir deg for å være. 

michel5

Litt av et svar! DEL denne med vennene dine på Facebook!