Mammaen sender sønnen til skolen som vanlig. Da oppdager læren noe i håret hans som sjokkerer alle!

206064

Det meste er mulig å lære seg i skolebøkene, men noen ting krever noe ekstra.

Solidaritet, medfølelse og empati inngår kanskje ikke på læreplanen – men det går faktisk an å lære bort. Og derfor vil jeg hylle Ehren Stenier, en grunnskolelærer fra Lake Whitney, USA.

I klassen hans går Dino Shuffield. Dino var en glad og frisk gutt som elsket å gå på skolen. Men helt plutselig begynte han å miste håret. Legene diagnoserte den lille gutten med alopecia areata, noe som betyr at håret forsvinner i flekker.

Det var slik at Dino kom til å bli skallet, og forståelig nok var ikke det en morsom tanke når du bare er ett barn. Det var da hans lærer, Erhen Steiner, gjorde noe som nå får tusenvis av mennesker til å hylle han.
Ehren tok en ettermiddag og satte seg ned med Dino. Han lurte på om Dino hadde vurdert å barbere hodet. Og om han ville gjøre det, skulle Ehran gjør det samme, for å støtte sin elev. Neste morgen kom Dino barbert til skolen. Til sin store overraskelse kom også Ehren med en ny frisyre.

«Jeg ble helt sjokkert. Han hadde faktisk gjort det,» forteller Dino.

barbert

Læreren Ehren nølte ikke et sekund på sitt valg om å barbere hodet i solidaritet med Dino. «Det kan være veldig tøft å gå igjennom vanskelige ting på egenhånd. Om du vet at noen finnes der og stiller opp for deg, er det mye enklere«, sier Ehren.

[adsense2]

«Han er den beste læreren noen gang,» forteller Dino.

Se den rørende fortellingen i videoen under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!