Gutten står og venter på bagasjen sin på flyplassen. Men se hva som plutselig dukker opp!

90899

Ingenting slår det å gjenforenes med noen. Kanskje det er et familiemedlem, en slektning eller en gammel venn – uansett hvem så har dere ikke treffes på alt for lenge og følelsen da dere endelig får sees igjen er helt fantastisk.

Denne typen situasjoner bruker å skje med jevne mellomrom i ankomsthallen på flyplassen. Se selv i dette hjertevarmende klippet, som nå spres som ild i tørt gress på internett.

I videoen står den lille gutten Eli på flyplassen og venter på bagasjen sin. Hva han ikke vet er at mamma har planlagt en helt spesiell overraskelse – Eli skal bli gjenforent med sin absolutt beste venn, en jente som han ikke har truffet på hele 17 måneder. Da begge barna utviklet sin sterke vennskap når deres fedre, som er i militæret, var stasjonert på samme sted. Når pappaen forflyttes til ulike plasser ble de to separert – men takket være morens hemmelig plan var det nå på tide at bestevennene traff hverandre igjen.

[adsense2]

Øyeblikket gutten og jenta får øye på hverandre er bare for herlig! Dette her er ordentlig vennskap, og det er så man blir rørt til tårer!

Bare se selv i videoen under og husk å DELE dette fantastiske øyeblikket mellom de to små bestevennene!