21. juli 2024

Kreftsykdommen slår ektemannen helt ut. Så sjokkerer han familien, og kaster seg over sitt livs prosjekt!

En familiefar valgte å skyve sin kreftsykdom til side for å overraske familien.

Da amerikanske Darius ble 40 år, fikk han en av de verste nyhetene en person kan få: Han hadde kreft. Dette skriver Newsner.com.
Kort etter den tragiske nyheten var Darius også sparket fra jobben sin, og da er det forståelig at familiefaren mistet livsgleden. Etter å ha brukt tid på å akseptere situasjonen sin bestemte han seg for å gjøre det beste ut av livet. Han ville gjøre noe i hemmelighet og planla en storslått overraskelse til sin kone.

bygge1

Familiens hage hadde lenge sett både trist og forfallen ut, og derfor valgte Darius at han ville forvandle den slitne hagen til et lite himmelrike for både sin kone og sine døtre. Det skulle være en lekeplass til pikene og et sted hvor hans kone kunne trene. Her skulle de nyte livet – også selv om dagen måtte komme der de måtte leve et liv uten han. Darius startet med å undersøke prosjektet sitt på nettet, deretter bygget han en liten modell av hvordan drømmehagen skulle se ut. Han inviterte sin kone med til New York og mens hun nøt storbyen gikk han og jente igang med å forvandle den slitne hagen.

bygge2

[adsense2]

Dagene gikk mens pikene og Darius slet ivei. Underveis fikk de hjelp fra venner og bekjente med materialene, så prosjektet ikke kom til å koste en formue – og sakte men sikkert tok drømmehagen form. Underveis merket Darius også hvordan gleden av å skape noe nytt lettet humøret hans og ga han mot på livet.
Da hans kone kom hjem fra sine dager i New York ble hun forståelig nok lamslått, rørt og veldig overrasket over den fantastiske hagen.

bygge3

«Barna elsker deres nye sted, min kone elsker hagen vår og jeg føler meg endelig bra med meg selv. Det føltes godt å bygge noe. Det ga meg en slags ny dynamikk og grunn til å holde ut og kjempe for mine drømmer og ta opp kampen», forteller en stolt Darius.

I videoen under kan du se den ville overraskelsen!For en utrolig vakker ting av familiefaren å gjøre! DEL denne om du er enig!