9-åringen dekker til øynene sine. Se hvordan hun reagerer når mor legger DETTE i fanget hennes!

693

Når barn får noe de virkelig har ønsket seg i gave, kan man ikke forklare reaksjonen deres med ord. 

Det er så hjertevarmende å se barn når de blir så glade. Jeg elsker når foreldre kan overraske sine barn med en gave, om det så er noe lite eller stort.
Siden Colette var 3 år gammel har hun elsket hunder. Men selv om hun elsker alle typer hunder og valper, liker hun rasen Shiba Inu mest. Deres små, rev-aktige kropper har gjort at hun har helt forelsket seg i rasen.

Hun har hengt opp plakater av rasen over hele rommet sitt og lært seg så mye hun kan om den. Hun skrev til og med en stil om dem på skolen sin! I bursdagen hennes da hun fylte 9 år, bestemte foreldrene hennes seg for å endelig gi henne det hun ønsket seg mest – en Shiba Inu.

[adsense2]

Etter å ha hentet Colette fra en leir, kjørte foreldrene i nesten 2 timer til en gård som hadde massevis av hage gnomer, så hun trodde kanskje de hadde gitt henne en gnome i gave, men når de kom hjem fikk hun den egentlig overraskelsen. Se hvordan hun reagerte i videoen under og DEL denne videoen med vennene dine!