5-klassingen spiller inn at læreren mobber en elev. Da trykker mor på play og hører den SJOKKERENDE sannheten!

1062

11 år gamle Brianna Cooper er en ordentlig, grei femteklassing fra Fort Pierce, FL. Men når naturfaglæreren begynte å mobbe en klassekamerat, brukte Brianna telefonen sin til å spille inn hva som skjedde. Hun trodde hun gjorde den riktige tingen – men skolens svar på det hele gjør moren sjokkert.

Brianna spilte inn noe sjokkerende. Læreren mobbet en student. «Den største femteklassingen men du oppfører deg som den minste», sier hun. «Jeg lurer på hvordan moren din ser ut». Men det stoppet ikke der, læreren ytret også trusler til eleven. «Ikke la størrelsen lure deg. Jeg kan ta deg.»

[adsense2]

Femteklassingen leverte hva hun hadde spilt inn til en annen lærer, og fikk deretter beskjed om å gå til rektor. Heldigvis ble læreren sparket for å ha verbalt misbruke en eleven, men Briannas mor ble sjokkert når hun fant ut at Brianna også ble straffet. Hun ble suspendert fra skolen i fem dager, fordi det er ulovlig å ta opp hva lærere sier i Florida.

Skolen mente at lærerne forventer privatliv i klasserommet, men moren insisterer at Brianna er for ung til å forstå loven og bare gjorde det rette.
Hvis elever lærer at de skal ti stille når de ser noe feil kommer ingenting godt ut av det, mener de som støtter Brianna.

Hva synes du? DEL gjerne denne historien med vennene dine på Facebook og ta en titt på videoen under: