13. juli 2024

Legene gjorde et keisersnitt. Men det de ser når barnet kommer, kan INGEN tro!

Noen ganger blir vi konfrontert med valg og situasjoner som er smertefulle. Dette skjedde med Nick Schnarr og hans kone Brooklyn da de ventet sitt tredje barn. Legene ga foreldrene nyheten som trolig er alle forventningsfulle foreldres verste mareritt. Nick beskrev den dramatiske hendelsen i en melding på Facebook:

baby1

«De siste ni månedene har konen min, Brooklyn, vært gravid med en veldig syk gutt. For tre eller fire måneder siden fikk vi vite at babyen hadde alvorlig hydrocephalus. I gamle dager ble dettekalt «vann i hjernen»… for mye væske i hjernen, rett og slett. Til slutt ble vi henvist til Cincinnati barnesykehus, der vi ble fortalt av flere av de største ekspertene i landet at situasjonen var svært alvorlig. Babyens tilstand var «fryktelig ille». Det var så ekstremt at ekspertene sluttet å måle og overvåke barnets hjernevæske fordi, på det tidspunktet, hadde det ikke noe å si lenger. MRI resultatene var forferdelig å se på. Vi ble fortalt at det enkelt og greit var 90% sjanse for at ungen enten ville dø like etter fødselen, eller at det var så alvorlig at et liv med noe kvalitet ville vært vanskelig å se for seg. Vi hadde forskjellige møter hvor vi diskuterte, hjerteskjærende, når og hvordan vi skulle la barnet «dø en rolig, smertefri død.»

baby2

«Brooklyn flytte til Cincinnati og bodde på ett hotell like ved sykehuset – i tilfelle hun kom til å føde. Jeg pendlet fram og tilbake, mens jeg jobbet og tok vare på våre to andre barn, Sophie og Lily, hjemme. Den 8 July begynte fødselen. 15 minutter etter de kjørte henne inn til keisersnitt, hadde vi enda ett møte med legene om vi skulle bruke en tube for å la babyen puste og på hvilket tidspunkt vi var nødt til å fjerne denne for å la babyen gå til himmel. Gjett hva? Babyen kom ut gråtende – som var en av de mest nydeligste lydene jeg har hørt.

baby3

[adsense2]

Kort fortalt overlevde Charlie, og ble holdt på intensiv pleie fram til vi alle kom hjem. Han virker å være en normal, nydelig baby som kan gjøre alle tingene en baby kan gjøre. Han har en mild forstørrelse i hodet, men dette kan vi regulere med å besøke sykehuset. Hvordan skjede dette? Legene sier «vi kan ikke komme opp med noen medisinsk forklaring på hva vi har vitnet her». På en måte, må barnet naturlig ha «fjernet» væsken i hjernen av seg selv. Vi har hatt flere familiemedlemmer og venner som har bedd for oss og barnet.

baby4

Jeg er en praktisk person som tror på vitenskap men jeg er overbevist om at dette må ha vært Guds vilje. Jeg gir gud ALL kreditt for at ungen min overlevde. Takk, tusen takk, for alle gode ord, tekstmeldinger, brev og kjærlighet. Gud er virkelig, og han framfører fortsatt mirakler.
Gud velsigne, – Nick.»

baby5

Om man tror på Gud eller ikke er dette uansett en utrolig fin historie! Det gjelder å aldri gi opp og ikke miste håpet om en lykkelig slutt. Vi ønsker lille Charlie og hans familie lykke til videre! DEL denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!