Den hjemløse mannen setter seg ned for å bestille en cola. Det gutten på nabobordet gjør da, rører meg til tårer!

562

En mann sitter i den amerikanske restaurantkjeden «Roosters», når en hjemløs person kommer inn i restauranten. Hva som skjer videre skriver han i ett innlegg på Facebook: 

nabogutten

[adsense2]

«Denne hjemløse mannen kom gående inn i lokalet til Roosters og bestilte en cola. Servitøren spurte om han ønsket å spise noe. Han svarte: «Jeg beklager, men jeg har bare nok penger til en brus og tips til deg.» Før servitøren kunne svare kom den lille gutten fra nabobordet og satte seg ved siden av han. Han tok menyen og sa: «Jeg har penger. Er det noe du vil spise kan jeg betale for det.» Mannen nektet fordi han ikke ønsket å virke trengende, men servitøren la til at hun også ville betale hva enn han ønsket å spise. Etter fem minutter ble de endelig enige og en god del kyllingvinger ble bestilt. Det finnes fortsatt gode mennesker og godhet i denne verdenen.»

DEL denne rørende historien med vennene dine på Facebook! For en snill gjort av gutten og servitøren!