19. juli 2024

Surr føttene inn i ett par lag aluminiumfolie. 1 time senere? Utrolig…

Vi har alle en rull aluminiumfolie liggende i ett kjøkkenskap eller skuff, men vi hadde aldri trodd at vi kunne bruke den på kroppen vår! Istedet for å bare bruke den til matlaging, kan man bruke den til noen av disse utrolige helseløsningene. 

Det å bruke aluminiumfolie for å bli kvitt trøtthet er en gammel tradisjon anerkjent av eksperter over hele verden! Consumer Health Digest foreslår at du begynner med å plassere flere aluminiumfolieremser i fryseren i 2-4 timer. Så plasserer du dem på ansiktet og lar dem ligge der til du kjenner at musklene slapper av! Når du tar bort aluminiumfolien kommer du til å merke at symptomene på trøtthet og søvnvansker er borte for godt!

[adsense2]

Aluminiumfolie er bra for bruk i behandling av smertetilstander som leddgikt, gikt, isjias, og smerter i hælen! For å få mest mulig ut av denne metoden, surr folien rundt de mest smertefulle områdene på kroppen og bruk en medisinsk bandasje for å holde det fint og trygt på plass. Gjenta dette i 10-12 dager.

Se selv i videoen under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook!