Datteren ble utvist fra skolen fordi hun hadde barbert hodet. Det moren gjorde da er fantastisk!

1074

Kamryn Renfro er bare 9 år gammel, men hun er veldig voksen for alderen. Jenta gjorde noe som få mennesker, verken barn eller voksne, ville våge å gjøre. Hun barberte hodet, for å støtte vennen sin med kreft.

«Det føltes som det eneste riktige å gjøre», sier Kamryn i et intervju med NY Daily News.

Vennen hennes, Delany, er 11 år gammel, og diagnostisert med krefttypen neuroblastom, som gjør at hun må ha cellegift. Prosessen har gjort at hun har mistet håret to ganger, men da Kamryn også barberte hodet, føltes det bedre.

Men så forandret det seg. Man skulle trodd at de voksne rundt Kamryn ville rose gjerningen hennes, men i stedet ble hun utvist fra skolen. I følge skolens absurde kleskode, fikk ikke elevene barbere hodet, og Kamryn fikk ikke komme tilbake til skolen før håret hennes hadde vokst ut igjen.

Delanys mor ble så opprørt av dette, at hun skrev et rørende innlegg på Facebook, som raskt ble viralt. Etter at hundrevis av mennesker viste støtte til jenta, bestemte skolen seg for å endre reglene, og Kamryn fikk komme tilbake.

[adsense2]

Skolen har nå endret kleskoden sin, og roser Kamryn i stedet, som viser hvor mye vi voksne fortsatt har å lære av barn. Del gjerne denne med vennene dine om du også synes Kamryn gjorde en god gjerning! Og husk å se videoen nedenfor!