15. juli 2024

Moren forteller til sin 7 år gamle sønn at han endelig er kreftfri – reaksjonen er utrolig!

Benjamin Morris var bare 3 år da han fikk leukemi. I dag er han 7 år. De fire siste årene har bestått av cellegiftbehandling, sykehusbesøk, blodprøver, og venting på et resultat.

I videoen nedenfor har Benjamins mor akkurat fått utrolig gode nyheter, og skal fortelle de til Benjamin og broren hans. Hun forteller at det ikke er noe kreft igjen i blodet hans, og at han bare har en cellegiftbehandling igjen!

Reaksjonen til Benjamin etter de gode nyhetene er ren lykke. En liten lykkedans og gledestårer. Denne stakkars 7 år gamle gutten som har gått gjennom så mye i så ung alder, skal endelig få leve livet sitt på samme måte som alle barn burde.

[adsense2]

Vi er så glade på Benjamin og familien hans sine vegne!

Se Benjamins utrolige reaksjon i videoen nedenfor, og gjerne DEL den med vennene dine på Facebook!