17-åringen ble påkjørt av en travel mor: Nektet å hjelpe ofret fordi hun hadde det «svært travelt»

9023

– Barna mine blir redde hvis de ser et blodig ansikt, sa bilisten og forklarte videre at hun ikke hadde tid til å hjelpe gutten fordi hun måtte levere barna sine.

Der var det ikke mye hjelp å få, da 17 år gamle Taron Stead ble påkjørt av en kvinnelig bilist i den engelske storbyen Sheffield.

Tenåringen var ute og syklet tidlig om morgenen, da han ble truffet av bilen.

Synet av guttens blodige ansikt fikk bilisten til å forklare at hun ikke ville skremme barna sine ved å blande mer inn i trafikkulykken.

bilulykke1

– Hun sa til han at det var barn i bilen, og at hun ikke ville skremme dem. De hadde det travelt på vei til skolen, og derfor kjørte hun videre, forklarer Naomi Pickard, Tarons mor.

American Now skriver at hun har valgt å stå frem, i håp om at mulige øyevitner vil hjelpe politiet med ytterligere opplysninger om den travle bilisten.

[adsense2]

Taron Stead fikk flere skader og blåmerker i ansiktet ved ulykken, men heldigvis var ansatte fra en skole i nærheten og hjalp han.

Han ble senere kjørt til sykehuset, og sjokket over at han ikke fikk hjelp av bilisten var det verste som skjedde ved han i forbindelse med ulykken.

Del denne historien med vennene dine på Facebook om du synes bilisten burde ha stoppet og hjulpet Taron!