Morens brev til barna hylles av foreldre verden over. Når du leser det, forstår du hvorfor!

618

Det som begynte som et brev fra en mor til hennes barn før sommerferien, som raskt ble en viral hit – og det er enkelt å forstå hvorfor.

Morens hysteriske morsomme brev har fått flere foreldre til å le over hele verden. Jeg tror nok mange foreldre kan kjenne seg igjen i det hun skriver.

Les brevet nedenfor!

mor brev fremhevet

«Hei, barna mine,

Legg igjen tingene deres hvor dere vil i sommer. Halvdrukne smoothies i stua? Ingen fare, det tar jeg hånd om. Sokker i gangen? Jeg fikser det. Oppvask i vasken? Gi meg mer. Lego? Overalt? Den er grei. Åh, og gjerne ta med gjerne med dere dyna og legg den der dere føler for det. Jeg rydder de vekk med kjærlighet for deres skyld, og legger de tilbake på rommet deres.

 

 

Og dører? Å lukke dem er valgfritt. Jeg er alltids bak dere så, seriøst, ikke tenk på det. Jeg elsker når vepsen kommer inn, og den kalle luften drar ut. Hvem er vi til å føle oss komfortable i huset med aircondition? Hos oss er døra alltid åpen. Vi har uendelig med penger.

Og det er helt OK for meg at dere legger igjen deres våte badetøy og håndklær hvor enn dere føler for det, fra gulv til trapperekkverk. Jeg elsker hauger, men vær kreativ! Åh, og det beste er om dere legger dem på nymalt treverk. Jeg flytter det, slik at det ikke ødelegger treet. Du er opptatt. Slutt. Gå tilbake til Netflix. Venner kommer ikke til å se på det alene.

Og si fra til meg når dere er sultne. Ikke la deg hemmes av hva som anses som normale måltider. Og vær så snill, ikke kommuniser med søskene dine. Kjøkkenet er åpent døgnet rundt og jeg lager mer enn gjerne hva enn du vil ha, når du vil ha det. Jeg har eksamen i hurtigmat.

 

Og om du lager mat til deg selv, se til at du legger igjen alt du brukte. Melken også. Om den blir sur… Så kjøper jeg mer. Penger? Vær så snill. Jeg trenger bare å jobbe mer. Og jeg fikser rengjøringen også. Jeg går bak deg og vasker og rydder alt du tar frem. Det er morsommere for meg å leve livet ved å lage mat for deg. Altså, wow, hvordan fikk dere så mye revet ost sølt på benken? Imponerende.

Og hver gang du er tørst… Ta et nytt glass. Vi har massevis. Og en oppvaskmaskin som jeg elsker å fylle og tømme. Og så vidt jeg vet så har vi ubegrenset med strøm og vann.

Og om du vil finne på noe med vennene dine? Jeg er med. Jeg kjører deg gjerne hit og dit, eller til helvetet, eller begge. Jeg mener, jeg har bil og førerkort. Jeg burde virkelig utnytte meg av det. Og dere trenger for all del ikke å gi meg noen forvarsel. Jeg avbryter mer enn gjerne det jeg selv holder på med, og til og med jobb, for å kjøre deg. Jeg vet hvor verdifull tiden din er. Trenger du litt mer penger til kino? Så klart, kjære.

Og til minstemann, jeg tar deg gjerne med for å bade. Men før vi går dit, bare klag og protester så mye du vil når jeg tar på deg solkrem. Ikke hold det igjen. Vær deg selv. Uttrykk hvor mye du føler. Det er kaldt, er det ikke? Jeg elsker utfordringen når du alltid trekker deg unna meg. Det er bra tøying for armene mine. Du er så snill som tenker på meg.

Og bare en ting til om dykkebrillene. Jeg fikser det. Ikke bry deg om å holde styr på dem. Jeg har gjort det til mitt mål for sommeren, å hele tiden vite hvor dykkebrillene dine er (i bilen, til venstre, mellom setene). På natten sover jeg med dem under puta mi. Vi kan ikke være forsiktige nok. Hvordan skal du klare å bade uten dem?

Og noen siste ting: Når dere himler med øynene? Ja! Jeg elsker den raske og positive feedbacken dere gir meg. Hvordan skal jeg ellers vite hvordan dere har det? Å dusje? Valgfritt. Du vet best. Det er opp til deg. Må dere ha på hatt? Absolutt ikke. Jo mer sol, jo bedre. Husarbeid? Fortell meg når det passer deg. Hauger av skitt kommer jo til å forsvinne av seg selv.

[adsense2]

Og en siste ting… Du må gjerne bruke øreplugger hele tiden, sånn at du ikke kan høre når jeg prater til deg. Kommunikasjon er overvurdert. En kul fakta om meg? Jeg elsker å skrike lungene tomme for luft, enda bedre når jeg får gjenta hver eneste ting tre-fire ganger. Det er veldig rensende.

Kall meg gjerne gal, men om dere følger disse retningslinjene, tror jeg at sommeren kommer til å bli kjempegøy for oss alle.

Om dere ikke forstår sarkasme, kommer dere ikke å klare dere til juli. 

Elsker dere.

– Alle foreldre»

Var ikke dette brevet smart? Del den med vennene dine om du kjente deg igjen!