Pappaen tar et bilde med sin nyfødte sønn. Men nå får hun i BAKGRUNNEN internett til å koke!

1371

Hvor fantastisk er det ikke å få et barn? Det har nemlig 28 år gamle Amanda Bacon fra North Carolina, USA, fått. Hun og forloveden, Ken, har nå blitt en liten familie.

De nybakte foreldrene ville dele den glade nyheten med vennene sine, så de la ut et bilde av den nyfødte på Facebook. Bildet har i ettertid fått veldig mye oppmerksomhet, over en halv million likertrykk! Men ikke på grunn av babyen. Amanda står nemlig i bakgrunnen, og hun er grunnen til alt oppmerksomheten. Se selv:

Dette har Amanda skrevet ved bildet:

Jeg deler dette bildet fordi det er ekte. Dette er morskap; det er rått, fantastisk, rotete og kjempegøy på en gang. Å få en baby er en nydelig opplevelse, og realiteten rundt en fødsel blir ikke snakket nok om. Og definitivt ikke fotografert nok. Noen vil kanskje synes at dette er ukomfortabelt, men hvorfor? Jeg skjønner seriøst ikke det! Det er antageligvis fordi denne delen ikke blir snakket om. Alle bør prøve å lære, styrke og omfavne hver del av en fødsel, inkludert stunder som dette. Og gjerne gjør det med litt humor. Ingenting sier mer velkommen til morsrollen enn en søt, liten baby, og en gigantisk mammableie. 😛

Oppdatering: Jeg la ut dette bildet. Ikke mannen min.

[adsense2]

Det å bli mor er ingenting å skamme seg over! Man skal heller ikke skamme seg over fødselen, det er jo helt fantastisk å få barn! Og så naturlig!

Del denne med vennene dine om du er enig!