De prøver å få babyen til å si sine første ord. Hvordan hunden reagerer? Så morsomt!

716

Når en hunder ser eieren spise, vil de gjøre alt de kan for å få tak i en matbit selv. De sitter gjerne og venter ved middagsbordet, eller logrer ivrig med halen mens de gjør seg søte. Noen er smartere enn andre og vil kanskje framføre triks eller kommandoer for å få belønning, slik som hunden i denne videoen. Eieren filmer sønnen sin som prøver å si sine først ord, men hva videokameraet fanger er noe enda søtere!

[adsense2]

Moren prøver å få den lille babyen til å si «mamma» mens hun holder opp en bit mat. Hun prøver å gi matbiten til sønnen og det fanger oppmerksomheten til hunden som står ved siden av. Mens den lille babyen ikke klarer å prate, er det en helt annen historie for hunden. Det virker som hunden forstår hva han må gjøre for å få matbiten, og det hele er utrolig søtt! Se selv i videoen under og DEL gjerne denne nusselige videoen med vennene dine på Facebook!