Blivende mor gråt i prøverommet etter mage-mobbing – nå langer hun ut mot den ansatte!

1239

Nå tar den nydelig moren opp kampen mot alle som snakker stygt om gravide kvinner.

Hun skulle bare prøve noen klær, men kom hjem med mer en bare noe nytt til garderoben.
Den australske Cross Fit-treneren Revie Jane måtte bite i seg en ubehagelig kommentar om hennes gravide mage fra en ansatt i butikken.

Kvinnen påpekte at hennes venninne, som var 36 uker på vei, var langt mindre enn Jane, som kun var 24 uker på vei.

janeinsta

Ravie Jane ble satt ut av det kvinnen sa, som ble servert som en stor overraskelse, så stor at kvinnen ikke klarte å holde tårene tilbake.

Nå har hun gått på sosiale medier for å åpne seg opp til folk. Hun mener nemlig at det ikke bør handle om hvor stor magen er. I stedet for å fokusere på den delen oppfordrer hun til at man skal si noen hyggelig ting som «du ser søt/sunn/frisk/fantastisk ut«.

Hun forklarer at på grunn av den butikkansattes svar fikk hun lyst til å gjemme seg vekk. Jane var lei av å høre kommentarer om sin størrelse hvor enn hun gikk.

«Det er hardt når man bærer på et menneske, at kroppen forandrer seg så stort, mer enn man kunne forestille seg. Også, for å gni salt i såret, føler en fremmed at de skal kommentere det hver gang man er ute i offentligheten«, skriver hun.

Men hvor hun tidligere har møtt motstand får hun nå støtte og en masse positive reaksjoner for innlegget. Folk er helt enige med den nybakte, 24-år gamle moren – man skal la være med å kommentere negativt mot gravide kvinner. Idag er hun stolt mor til den lille jenta ved navn Lexington.

Se bilder av Ravie fra Instagram under: 

janeinsta1

[adsense2]
janeinsta2

DEL gjerne denne om du er enig i at om man ikke har noe fint å si kan man holde det for seg selv. Det viktigste er at mor og barn er sunne og friske!