Mobberne kalte henne «gris», men nå går svaret hennes viralt!

419

Reisen til vekttap kan være både lang og hard. Det betyr brutal trening, timer på treningssenteret og en fullstendig endring i hva man lager av mat hjemme på kjøkkenet. 

For en mor var hennes kamp mot vekten verst på grunn av kommentarene fremmede ga til henne på vei til treningssenteret. Sårende ord kan virkelig treffe oss dypt i sjela og ødelegge hele dagen vår. Slike stygge kommentarer kan gjøre at vi bare vil reise hjem igjen, legge oss under dyna og føle oss forferdelige med oss selv. Men selv om denne kvinnen ble møtt av mye negativitet jobbet hun seg igjennom tårene og endte opp med å inspirere mange ved hjelp av ett innlegg hun la ut.

Bla nedover for å lese hva hun sier. Hun beviser at du kan, til tross for alt strevet, ende opp med å både se og føle deg fantastisk!

Hun hadde måtte takle endringer i vekten før, spesielt etter graviditeten sin. Brittany Michelle Hines bestemte seg for å få en sunnere livsstil, noe som inkluderte yoga og turer til treningssenteret.
På vei til treningssenteret denne uken stoppet hun på en bensinstasjon for å fylle bensin på bilen.

ho1

Da hun var var stasjonen ble hun mobbet av en gruppe menn som kommenterte vekten hennes og kalte henne navn.
Hun kunne ha latt disse stygge kommentarene ødelegge motivasjonen hennes for dagen.

ho2

Etter hun brøt sammen i bilen, kunne hun ha dratt hjem uten å besøkt treningssenteret å ha syntes synd på seg selv istedet.

ho3

Men hun bestemte seg istedet for å fokusere alle følelsene i en intens treningsøkt på senteret, og nektet å la kommentarene stoppe henne fra å nå målet sitt.

ho4

Etter hun hadde trent ferdig skrev Hines en veldig sterk og triumferende svar til de som ertet henne på Facebook:

«Til de voksne mennene uten for Westminster Wawa (bensinstasjonen). Latteren deres og de stygge kommentarene deres hindret meg ikke i å trene steinhardt på treningssenteret idag.
Ja, jeg er klar over at jeg ikke ser særlig lekker ut når jeg fyller på bensin. Unnskyld mangelen på sminke og de dårlige klærne. Jeg gikk nemlig ikke ut av huset idag for å imponere noen. Jeg gikk ut av huset for å imponere meg selv og gjøre min sønn stolt av sin mor. Denne ‘grisen’ som dere så grasiøst kalte meg for er kun fokusert på reisen til et bedre selv.»

ho5

«Legen min var helt satt ut av blodprøvene mine. Kolesterolet mitt var 118 som er langt under den normale 200 grensen. Jeg har ikke diabetes eller høyt blodtrykk heller.»

ho6

«Hvor mange av dere kan si det samme? Spesielt dere som også er klinisk overvektige?»

[adsense2]

ho7

«Denne ‘feitingen’ ga nesten opp idag. Etter å ha blitt slengt kommentarer etter satt jeg meg i bilen min å gråt. Jeg ville ikke noe mer enn å reise hjem å se flere episoder med ‘River Monsters’. Men jeg gjorde ikke det. Jeg dro heller til treningssenteret og jobbet hardt i en time med svette.»
«Så unnskyld meg og denne ‘feite’ rumpa mi når jeg går hjem til min elskede sønn som trolig nok vil jeg skal kaste han rundt i en time til.»

For en fantastisk måte å takle negative kommentarer! Jeg er SÅ glad for at hun ikke lot de slemme meningene om kroppen sin hindre seg i å dra på treningssenteret. 
DEL dette om du er enig!