Bildet av den lille gutten ved sin mors kiste rystet internett – men det han sier er enda mer hjerteskjærende!

1229

Den lille gutten brukte en stol til å klatre opp på kisten til sin døde mor. Da han stilte et spørsmål til sin bestemor visste hun ikke hva hun skulle svare. 

Bildet av en liten gutt fra Filippinene som har mistet sin mor går nå verden rundt.

Det er ikke kun fordi bildet med all tydelighet viser hvor knust den lille gutten er på grunn av tapet av sin mor. Det er også på grunn av teksten som beskriver hvordan han reagerte på å se henne.
I følge Says døde fireåringens Khayne Kheian Naelgas Castros mor Kathrine den 25.juni, mens hun fødte hans lillebror på et lokalt sykehus i San Jose, Mindoro Occidental, I Filippinene.

Etterfølgende har guttens farmor delt bildet av det sørgende barnebarnet på Facebook.
«Hva sier man til et lite barn som spør «Hvorfor sover ikke mor ved siden av meg lenger?» Det er hjerteskjærende. Han trakk selv en stor bort dit og klatret opp på kisten for å klemme sin mor en siste gang,» skriver en slektning under bildene.

kist1

[adsense2]
kist2

Det strømmer inn med kondolanser og de beste ønsker for gutten i kommentarfeltet.

kist3

«Bildene er virkelig hjerteskjærende. Våre dypeste kondolanser til deres familie,» skriver en Facebook-bruker.

«Stakkars lille gutt. Min bønner er med deg. Jeg kunne ønske jeg kunne klemme og trøste deg nå», lyder det fra en annen bruker.

Dette er forferdelig trist. Et stakkars barn behøver ikke se sin mor dø så tidlig. DEL gjerne denne for å ønske den lille gutten og hans familie kondolanse og lykke til videre!