Babyen ble født 3 måneder for tidlig. Men VENT til du ser hvordan han ser ut ett år senere. Jeg er målløs!

131096

Alle foreldre frykter marerittet ved å føde barn for tidlig. Selv om sannsynligheten for at et barn født for tidlig skal overleve har økt ved hjelp av en ny teknikk, er det fremdeles en kamp for å få ett for tidlig født barn å overleve. Ikke bare barnet påvirkes, men foreldrene også. De er de som må håndtere alt av stress for å passe på at barnet deres overlever. 

For tidlig fødte barn er framtiden også uforutsigbar. Ward Miles  var 3 og en halv måned for tidlig og veide bare 680 gram. Under de kommende 107 dagene ble Ward på sykehuset og kjempet for å overleve. Benjamin, Ward sin pappa, ville være sikker på at uansett hva som skjedde kom han til  å huske deres korte tid sammen. Så han bestemte seg for å dokumentere Ward sitt liv hver dag for å forsøke inspirere ved at Ward kom seg gjennom sitt hinder.

[adsense2]

Vær forberedt på at hjertet ditt kommer til å briste når du ser denne videoen. Det var deler som fikk meg til å gråte, og stunder som fikk meg til å le. Jeg håper dere liker denne videoen like mye som jeg gjorde og ble like inspirert som jeg ble.

Se den gripende videoen under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook: