Babyen ble født 3 måneder for tidlig. Men VENT til du ser hvordan han ser ut ett år senere. Jeg er målløs!

486

Alle foreldre frykter marerittet ved å føde barn for tidlig. Selv om sannsynligheten for at et barn født for tidlig skal overleve har økt ved hjelp av en ny teknikk, er det fremdeles en kamp for å få ett for tidlig født barn å overleve. Ikke bare barnet påvirkes, men foreldrene også. De er de som må håndtere alt av stress for å passe på at barnet deres overlever. 

For tidlig fødte barn er framtiden også uforutsigbar. Ward Miles  var 3 og en halv måned for tidlig og veide bare 680 gram. Under de kommende 107 dagene ble Ward på sykehuset og kjempet for å overleve. Benjamin, Ward sin pappa, ville være sikker på at uansett hva som skjedde kom han til  å huske deres korte tid sammen. Så han bestemte seg for å dokumentere Ward sitt liv hver dag for å forsøke inspirere ved at Ward kom seg gjennom sitt hinder.

Vær forberedt på at hjertet ditt kommer til å briste når du ser denne videoen. Det var deler som fikk meg til å gråte, og stunder som fikk meg til å le. Jeg håper dere liker denne videoen like mye som jeg gjorde og ble like inspirert som jeg ble.Se den gripende videoen under og DEL gjerne med vennene dine på Facebook: