Hun ble mobbet for sin store mage hele livet. Da tar hun en drastisk beslutning som sjokkerer mobberene!

113137

Tracy Ryan, 32, ble mobbet og hånet for sin vekt hele livet. Det begynte allerede i tidlig alder, når klassekamerater kalte henne nedsettende kommentarer og fryste henne ute. Hun kunne gå i korridorene på skolen og ser samtlige vende ryggen til henne og begynne å vise ting til hverandre. 

Leger, dietteksperter og sykesøstre forsøkte å hjelpe henne å ta tak i sin potensielt dødelige fedme, men Tracy lærte seg å begrave sin frykt og fortsette å leve i fornektelse. Å spise ble hennes trøst når alle konstant så rart på henne. Hun prøvde overbevise seg selv til å tro at hun var lykkelig, selv om hun var kraftig overvektig. Men innerst inne var det ikke slik.

Du skal snart treffe en utrolig kvinne som har inspirert tusenvis, gjennom å komme gjennom tilsynelatende uoverstigelige odds for å oppnå sine mål – og på den måten reddet sitt eget liv.

tra2

Under hele sin oppvekst fikk Tracy høre at hun var tykk. Klassekameratene mobbet henne og ga henne ofte ekle kallenavn. Det gikk så langt at ingen pratet med henne, bare om henne. Hun ble fryst ute, bare på grunn av sin vekt.

tra3

[adsense2]

Mobbingen gjorde at Tracy begynte å spise mer. Det ble hennes trøst i hverdagen, selv om hun visste det ikke var bra å spise så mye som hun gjorde. Hun vokste og vokste, i takt med at hun ble eldre.

tra4

Når Tracy nærmet seg 30-årsalderen veide hun ca 155 kilo. Risken for at hun snart skulle rammes av kreft, hjertesykdommer og diabetes økte hver dag. Hun ville desperat endre sine vaner, men klarte det ikke selv og fikk ikke støtten hun trengte.

tra1

Dypt der inne hadde heldigvis Tracy en vilje, som hun til slutt plukket fram. Til slutt lykkes hun å få profesjonell hjelp og senere var det opp til Tracy å gjennomføre den minst sagt tøffe reisen mot et mer sunt liv.

Vent bare til du ser Tracy i slutten av denne videoen, ett år senere, etter hun har mistet nesten 100 kilo! Observer at hun ikke brukte noen diett, legemiddel eller kirurgi. Forvandlingen er helt utrolig!Tracy beviser at ingenting er umulig! Om du og ble inspirert av Tracy sin fantastiske reise, del denne gjerne med dine venner på Facebook!