19. juli 2024

Den kreftsyke moren danser med sin mann for siste gang. Da hvisker hun dette i øret hans…

Å miste en som står deg nærme er noe av det mest smertefulle vi opplever i livet. Det er nesten umulig å unngå, men å få en sjanse til å si adjø før de går bort kan bidra itl å lindre hjertesorgen litt. Om vi er heldige vet vi også at våre besteforeldre og andre eldre familie forhåpentligvis har levd ett langt og kjærlighetsfylt liv.

Dessverre kan døden også komme alt for tidlig i et menneskes liv. Dette var tilfellet med den amerikanske countrystjernen Joey Feek. Hun hadde hatt en fremgangsrik karrière og nettopp skaffet familie med sin kjæreste Rory.  Sammen hadde de en datter, Indiana, som var deres lille prinsesse. Dessverre fikk Joey diagnosen livmorshalskreft etter fødselen.

Etter flere forsøk på å bekjempe sykdommen døde Joey den 4 mars, 2016. Hun ble 4+ år. Nå, på hva som skulle vært deres fjortende bryllupsdag, bestemte Rory seg for å dele helt ukjent bilder av sin kjæreste, som han elsket så mye. Han beundret Joey for all den glede og kjærlighet hun spredte under sin modige kamp mot kreften, noe som han ville dele med flere.

[adsense2]

Han begynte å filme like før Indianas fødsel, uten å vite hvordan framtiden skulle bli I kortfilmen, som er en trailer til en lengre film om konen hans, får vi møte mamma Joey og familiens vakre jente for første gangen, og se hvordan Rory og Joey omgås med nære og kjære. Den viser også hvor vanskelig det er å takle de triste omstendighetene familien ble utsatt for.

Ta gjerne en titt på videoen under og del den om du  og vil spre minnet av en sterk kvinne med mye kjærlighet og varme rundt seg. Rørende!