Hun bodde i fosterhjem mens moren var i fengsel… 20 år senere slipper dommeren bomben!

161379

Dette er en historie om kjærlighet, familie og styrke gjennom tøffe tider.

Da Melissa vokste opp, var hun innom mange forskjellige fosterhjem, mens moren var ut og inn av fengsel flere ganger. Den nå 21 år gamle Melissa jobber i dag i US Marines. Hun var eldst av tre søsken, og fikk ikke vokse opp sammen med sine brødre, J.J. og Christian. De vokste opp i andre fosterhjem, og Melissa har faktisk ikke sett brødrene sine på seks år.

Med vissheten om at moren hennes nylig ble dømt til en ny fengselsstraff, på grunn av narkotikarelaterte forbrytelser, prøver hun å gjøre det umulige: å få omsorgen for sine lillebrødre – et oppdrag som på forhånd virket umulig å lykkes med.

Melissa er livredd for at dommeren kommer til å si at hun er for ung, at hun ikke har råd til husleie, eller at fosterforeldrene deres er bedre. Til tross for det bestemte hun seg for å prøve, og kjørte hun over 50 mil for å komme til Alabama for å holde talen sin til domstolen, slik at hun kunne få en mulighet til å få med seg brødrene hjem.

Det er her overraskelsen kommer. Prank It FWD bestemte seg for å betale for Melissas bensin, en måneds husleie, og mat for den lange turen.

Men det er mer. Etter at Melissa hadde holdt talen sin i domstolen, bestemte dommeren seg for å la Melissa få omsorgen for brødrene sine. Da hun kom hjem, fikk hun enda en overraskelse. Prank It FWD ga Melissa en helt ny Toyota som hun kunne kjøre rundt i med brødrene. Hun visste ingenting om det, og Melissa og brødrene har nå fått en helt ny start på livet.

[adsense2]

 

For hver 1000 visning på videoen under, kommer de til å donere $1 til organisasjonen DoSomething.org, som støtter mennesker som trenger hjelp. Det betyr at for hver millionte visning kommer de til å gi ca 8200 kroner for å hjelpe de som trenger det.
Så del gjerne denne videoen for å hjelpe dem med å nå 10 millioner visninger, for en donasjon på $10 000 (ca 82 000 kr)!