Den gravide kvinnen poserer for mammafotograferingen, men se hva hun har rundt halsen… Hjerteskjærende!

1657

I mars 2016 ble politimannen Allen Jacobs skutt av en 17-åring med revolver i Greenville, South Carolina.

Han etterlot seg kona Meghan, som var gravid med parets første barn da den forferdelige tragedien tok sted. Jenta, som skal hete Lennox, ventes å komme til verden i juli i år.

Som en hyllest til sin mann, bestemte hun seg for å dele noen hjerteskjærende, men nydelige, bilder, som ble tatt på farsdagen, av hennes venninne Jessie Ellex.

Men ingen var forberedt på at en gruppe med blåkledde menn også skulle være med på photoshooten.

 

politikone

I mars 2016 ble politimannen Allen Jacobs skutt under tjeneste. En tragisk hendelse for hele samfunnet, og ikke minst fordi han etterlot seg sin gravide kone. Allen og en kollega var ute i et nabolag for å prate med en 17 år gammel gutt, som var medlem i en gjeng, da skyting brøt ut. 17-åringen skjøt Allen flere ganger, før han stakk av og tok sitt eget liv.

[adsense2]

 

politikone2

På farsdagen ville Meghan hedre mannen sin, ved å ta en liten photoshoot. Bildene ble tatt av Meghans barndomsvenninne, Jessie Ellex, og tanken var å ta noen stemningsfulle bilder av Meghan og hennes gravide mage.

politikone3

Hun tok blant annet bilde da Meghan holdt i sin manns lille politibrikke. Meghan har festet brikken til et smykke, slik at hun kan bære med seg minnet av mannen sin.

politikone4

Noen blåkledde politimenn fra den lokale stasjonen ville også være med på noen av bildene. De ville også hedre sinn venn og kollega.

«Meghan hadde ingen anelse om at de skulle komme, men hun ville gjøre det for å hedre mannen sin. Kollegene er nå hennes beskyttere», sier fotografen Jessie Ellex.

 

politikone5

Bildet over viser hvordan Meghan holder mobilen sin inntil magen. Bildet på mobilen er fra parets forlovelsesbilde.

«Jeg redigerte dette bildet i to dager, siden jeg virkelig ville inkludere Allen i et av bildene. Dette er en av mine favoritter», sier Ellex.

 

politikone6

Lille Lennox ventes å bli født i juli i år, og Meghan sier seg villig til å gjøre alt for at faren skal være så til stede som mulig i livet deres, selv om han ikke er der fysisk.

politikone7

Selv om Lennox aldri kommer til å lære seg å kjenne faren sin, så skal hun få vite at han alltid kommer til å være der for henne, på en eller annen måte.

politikone8

Meghan poserte til og med med et ultralydbilde, sammen med en personlig hilsen:
«Jeg savner deg så mye! Vi var hos legen i dag. Den lille jenta vår er så stor. Jeg elsker deg så mye».

 

politikone9

«Verden tok farvel med en politimann, men vi tok farvel med vår forlovede, vår beste venn, vår make, far, sønn og bror», sier Ellex og fortsetter:

«Jeg håper bildene min kan hjelpe Meghan med å føle seg bedre, og også andre som går gjennom lignende situasjoner.»

 

politikone10

Dett er en utrolig hyllest til en mann som bare ville gjøre jobben sin, for at andre skulle føle seg trygge.

Del gjerne Meghans vakre bilder med vennene dine på Facebook!