13. juli 2024

Moren kjøper et fotografi av datteren. Men når hun kikker nærmere ser hun det utenkelige…

Photoshop er supert til å lage fargejusteringer, og for å legge til det lille «ekstra» på favorittbildene våre. Men det å bruke Photoshop for å gjøre ting eller mennesker mer «perfekt» kan skape et bakvendt syn på kropp, og generelt hva som er «pent» og ikke. En mor i Storbritannia ble sint da en profesjonell fotograf gikk imot hennes ønsker og redigerte bilder av datteren hennes.

Lauren Holsten kunne ikke vente med å ha en vintage photoshoot med datteren, Lexi, på 18 måneder. Men da de endelige bildene kom to uker etterpå, ble Holsten sjokkert av å se hvordan fotografen hadde tatt seg litt ekstra frihet med å redigere ansiktet til Lexi. Lexis jordbærfargede fødselsmerke på hennes venstre kinn var redigert helt bort.

Mens noen fødselsmerker blekner med alderen, hadde Lauren og parneren alltid sett på Lexis fødselsmerke som en distinkt del av identiteten hennes. De spurte aldri om å få det redigert bort. Bare vent til du ser hvordan fotografene reagerte på Holstens raseri.

[adsense2]

Se videoen under for å se bildene. Ville det ikke gjort deg sint også?

Husk å del artikkelen med vennene dine!