Bildet av den lille jenta ser uskyldig ut. Men når du leser årsaken, vil det gi deg frysninger…

1452

Moren brøt sammen da sannheten gikk opp for henne.

Da Stacey Wehrman så sin tre år gamle datter, Chandler, balansere på toalettsetet, trodde hun at Chandler bare lekte og tullet rundt. Moren lo, og tok et bilde av henne for å sende det til Chandlers far.

Men før hun kom så langt, gikk den harde virkeligheten opp for den amerikanske moren fra Michigan.

Chandler forklarte moren sin at hun sto på toalettet for å øve seg på hvordan man skulle gjemme seg i en toalettbås, hvis en person med pistol skulle komme inn i barnehagen – slik som Sandy Hook-massakren den 14. desember 2012, hvor en mann snek seg inn på en skole og tok livet av 20 barn i alderen 2-7 år. Det skriver The Sun.

chandler1

Stacey fikk sjokk av forklaringen og brøt sammen. Nå har den sjokkerte moren delt bildet av datteren sin på Facebook, med en bønn til alle om at dette er en oppfordring til hele landet om å være mer fornuftige med våpen.

[adsense2]

– I det øyeblikket hun fortalte meg hva hun gjorde, brøt jeg sammen. Hun øvde seg på en lock-down i barnehagen, og hva man skal gjøre om man er fanget på toalettet. I det øyeblikket forsvant all uskyldigheten som jeg trodde min datter hadde, skriver Stacey Wehrman på Facebook og fortsetter:

– Politikere, se her. Dette er ditt barn, dine barn, dine barnebarn, dine oldebarn og fremtidige generasjoner. De vil leve livene sine og vokse opp i denne verdenen basert på deres beslutninger. De er knapt tre år, og de gjemmer seg i toalettbåsene og står på toalettsetet. Jeg vet ikke hva som er vanskeligst for dem; å prøve å være stille i et lengre tidsrom eller å holde balansen uten at en fot sklir ut under toalettbåsen.

Bildet av Chandler har blitt delt nesten 10 000 ganger på et par dager, og det velter på med kommentarer.

Del denne artikkelen om du også synes Amerika, og andre land, bør være mer forsiktige med våpen!