20. juli 2024

Faren tatoverer sønnens arr etter kreft, for å vise støtte og styrke selvtilliten hans!

Da den unge Gabriel Marshall fra Kansas, USA, ble diagnostisert med ondartet hjernesvulst i mars 2015, måtte han igjennom en operasjon som resulterte i et stort arr på siden av hodet. Så, for å styrke selvtilliten hans, bestemte Gabriels far, Josh «J-Mash» Marshell, seg for å gjøre en utrolig snill ting: han fikk sin sønns arr tatovert på hodet for å vise han støtte på den nydeligste måten noen gang.

[adsense2]

«Wow, jeg hadde ingen anelse om at dette bildet kom til å ta av så mye som det gjorde», skrev Josh på sin Facebook. Bildet har siden gått viralt og folk overalt viser respekt for denne inspirerende faren og hans modige sønn. Bildet ble først delt på en Instagram-side kalt Aesthetic Revolution, med tittelen: «Ett ekte arr, og en tatovering for å vise støtte og få han til å føle seg normal. Årets beste far?». Vi stemmer ja, dette er årets beste far!

tao1
tao2 tao3

Hvor nydelig er ikke denne historien? DEL om du også synes det var herlig gjort av faren å vise støtte på denne måten.