Jenta kommer gråtende ut av sklien! Nå vil mammaen advare mot det FORFERDELIGE datteren ble utsatt for!

19253

Det å ta med barna til lekeplassen er en bra måte å få dem til å brenne energi og samtidig få sosialisere seg med andre barn.

Når Amy Smith tok med sin datter for å leke på lekeplassen hadde hun aldri forventet seg at det skulle slutte så tragisk.

Hun fant en komfortabel plass å sitte der hun lett kunne se sin datter fra, samtidig som hennes datter klatret opp i klatretårnet for så å kjøre ned sklien. Sklien var en av de modellene med ett tykt rør og når det tok uvanlig lang tid for hennes datter å komme ut av den igjen ble Amy urolig. Hun begynte å løpe mot sklien og plutselig kommer hennes datter ut av den skrikene, gråtende og fult med blod på bakdelen. Når Amy tittet inn i sklien ble hun sjokkert og kvalm av det hun så.

Sklien er mange barns favoritt på lekeplassen, men nå er Amy sin datter redd for å gå tilbake etter en traumatisk opplevelse. Når hun kom løpende til mamma i tårer ble Amy sjokkert av hva hun fant på sitt barns rumpe.

Baken hennes var blodig. Noen hadde sabotert sklien natten før. 

blodig

Amy sin datter har det bra idag, men Amy vil nå få ut budskapet til andre foreldre slik at de skal inspisere lekene før de lar sine barn leke. Hun håper ingen andre foreldre må gå igjennom det samme.

[adsense2]

Det er veldig trist at det er slik verden har blitt. Hvem vil gjøre noe så forferdelig mot ett barn?

Vi håper de finner den skyldige og at hun eller han får det de fortjener.

Advar andre foreldre om farene gjennom å dele dette innlegget med dine venner og familie på Facebook!