21. juli 2024

Hun føder sitt fjerde barn… Men når sykepleieren ser ned og ser DETTE, skriker hele rommet av glede!

De hadde allerede tre vidunderlige døtre. Så da paret i videoen under var gravide med deres fjerde barn, bestemte de seg for å vente med å få vite kjønnet til barnet var født. Men de hadde fortsatt følelsen av at det skulle bli enda en datter.

De ville åpenbart bli glad uansett kjønn, men innerst inne, ville kanskje paret at det fjerde barnet skulle bli en sønn.

Da denne moren var klar for å føde, inviterte hun familie og venner til sykehuset for å støtte henne. En av de filmet hele fødselen, og det øyeblikket hvor babyen kommer ut er faktisk helt fantastisk! Legen løfter opp barnet slik at moren kan se det, og hun og resten av folket i rommet kunne ikke holde følelsene og begeistringen tilbake. De hylte av glede! Etter tre døtre, fikk hun en gutt. For et herlig øyeblikk!

[adsense2]

fødsel1

Alle foreldre kjenner til den gode følelsen av hvordan det er å holde sitt lille barn de har ventet så lenge på, og disse foreldrene fikk oppleve noe nesten enda bedre enn det.

fødsel2

Se det nydelige øyeblikket i videoen under! Er ikke morens reaksjon helt fantastisk? Del med vennene dine om du er enig!