Faren beskytter sønnen fra mobberne. Men se hva gutten har under den blå jakken…

861

I denne videoen møter vi en liten gutt som drømmer om å danse flamenco. Men i stedet vil hans far at han skal gå på judo så han begynner med det. Hver dag på vei til bussen er det noen gutter som mobber og gjør narr av gutten. Det synes det er morsomt at faren hans må følge han.

Med tiden blir gutten flinkere og flinkere i judo, noe som gjør at han kjenner seg trygger på seg selv og får bedre selvtillit.

Det gutten ikke visste var at hans far hele tiden forberedte han på at han skulle oppfylle sin store drøm… I slutten av filmen er ikke mobberene like ekle når gutten går forbi. Nå har han fått bedre selvsikkerhet og tror på seg selv.

I slutten av filmen kommer faren inn på sønnens rom med en liten pakke. Jeg vil ikke avsløre hva det er, dere kommer til å forstå når dere ser videoen…

[adsense2]

Filmen er en reklamefilm fra American Family Insurance men jeg synes den uansett har et fint budskap og det er derfor jeg vil dele den med dere. På bare noen dager har filmen blitt vist over 300 000 ganger på Youtube. Dere får også gjerne dele den med deres venner og familiemedlemmer. Denne er viktig!Er den ikke fin?